Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata acum cele mai iubite actrite de telenovele din istorie

Stiri

Cum arata acum cele mai iubite actrite de telenovele din istorie

Cum arata in 2016 cele mai indragite actrite de telenovele, femeile care ne-au intrigat in fata micului ecran sau fata de care am prins drag datorita rolurilor fabuloase pe care le-au avut? Iata o lista a celor mai cunoscute vedete feminine din telenovelele latino-americane

Le mai stii pe Lucero, Aracely Arambula, Edith Gonzalez, Silvia Navarro, Norkys Batista? Esti curioasa sa le vezi dupa ani si ani pe Ludwika Paleta, Adela Noriega, Vera Fischer, Barbara Mori, Juliana Paes, Deborah Secco, Ana Paula Arosio sau Tais Araujo? Iata-le! Unele dintre ele isi sfideaza varsta.

FOTO. O mai tii minte pe Valentina din „Grasuta mea frumoasa”? Uite cum arata azi NATALIA STREIGNARD!

FOTO. O mai tii minte pe JADE din CLONA? Uite cum arata acum actrita Giovanna Antonelli!

ATUNCI și ACUM: Thalia

Ana Paula Arosio (Terra Nostra, 1999)
Cum arata acum cele mai iubite actrite de telenovele din istorie
Giuliana din „Terra Nostra” a incantat publicul romanesc in anii 2000. De-a lungul anilor, Ana Paula Arosio a jucat in mai multe telenovele de succes, insa niciuna nu a atins cotele de audienta pe care le-a avut „Terra nostra”. Ultima telenovela in care a participat a fost „Na Forma da Lei: (2010).

Barbara Mori (Rubi, 2004)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-1
Focoasa uruguayana sfideaza inaintarea in varsta si arata la fel de bine ca in tinerete, unii spun ca este chiar mai frumoasa decat era in „Rubi”. Barbara a mai jucat si in filme, incluzand unul hindi (Kites, 2010).

Tais Araujo (Culoarea pacatului, 2004)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-2
Tais a fost iubita lui Reynaldo Ginaecchini in „Da cor do pecado” (Culoarea pacatului), telenovela difuzata in Romania de Acasa TV. Tais si-a pastrat parul carliontat si, la cei 37 de ani pe care ii are, arata ca la 20.

Lucero (Alborada, 2005)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-3
N-o sa iti vina sa crezi, dar Lucero are 46 de ani. Se tine bine, nu? Ultima telenovela in care a aparut a fost „Por ella soy Eva”, produsa in 2012.

Silvia Navarro (Indoiala, 2002)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-4
Silvia Navarro a fost destul de activa pe micile ecrane in cei 14 ani de la succesul obtinut cu telenovela „La duda”. Ultima ei aparitie a fost anul trecut in „Mi corazon es tuyo”.

Adela Noriega (Amor real, 2003)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-5
Cuplul format de Adela Noriega si Fernando Colunga in „Amor real” ramane unul de reper in istoria telenovelelor. Actrita de 46 de ani a disparut complet din lumina reflectoarelor in 2008, cand a jucat in „Fuego en la sangre”.

Edith Gonzalez (Salome, 2001)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-6
Pe Edith Gonzalez o stiti din mai multe telenovele. A fost de doua ori in Romania, la invitatia postului Acasa TV. Ultima oara a vizitat Bucurestiul in 2007. Desi are 51 de ani dintre care aproape jumatate dedicati micului ecran, actrita nu paraseste lumea telenovelelor. Acum joaca in „Eva la trailera”.

Deborah Secco (Legaturi de familie, 2000)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-7
Actrita de 36 de ani s-a iubit o perioada cu Murilo Benicio, cunoscut tuturor din „Clona”. Ultima ei aparitie pe micul ecran a fost in „Boogie Oogie” (2014).

Aracely Arambula (Perla, cararile iubirii – 2002)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-8
Perla a incantat publicul romanesc in anii 2000. Actrita care a interpretat-o pe Perla, Aracely Arambula, locuieste in Los Angeles, California, si se ocupa mai mult de spectacolele de teatru.

Ludwika Paleta (Prietene si rivale, 2001)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-9
Pe Ludwika Paleta o stie toata lumea din serialul „Amigas y rivales”, difuzat in Romania de Prima TV. In prezent, joaca in telenovela „La querida del Centauro”.

Juliana Paes (India, 2009)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-11
Frumoasa brazilianca a implinit de curand 37 de ani. In prezent, joaca in telenovela „Totalmente demais”, unde o interpreteaza pe Carolina.

Norkys Batista (Extravaganta Anastasia, 2004)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-12
In afara de marile hit-uri in materie de telenovele precum „Grasuta mea frumoasa” sau „Extravaganta Anastasia”, actrita de 32 de ani nu s-a remarcat in alte productii importante.

Vera Fischer (Clona, 2001)
Cum-arata-acum-cele-mai-iubite-actrite-de-telenovele-din-istorie-13
Vera Fischer (Yvette din „Clona”) este cea mai varstnica actrita din lista noastra. A luat in greutate de-a lungul anilor, insa cei 64 de ani frumosi dedicati carierei compenseaza cu formele ei robuste.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top