Connect with us

Revistateo.ro

STRES MARE pentru Balante. Citeste sfatul zilei de 13 aprilie 2016

Sfatul zilei

STRES MARE pentru Balanțe. Citește sfatul zilei de 19 august 2017

Balantele au parte de o zi tare stresanta. Citeste sfatul zilei de 19 august 2017 pentru zodia ta si vezi ce te indeamna astrele sa faci.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ia-ti inima in dinti si spune tot ce te doare. Nu are rost sa minti intr-o situatie care poate fi gestionata fara ca nicio parte a dialogului sa nu sufere. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi esti mai tolerant si reusesti sa stabilesti o serie de prioritati importante pentru linistea sufletului tau. Mergi cu incredere inainte caci succesul depinde numai de buna ta dispozitie. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Alege bine momentul in care vrei sa porti o discutie serioase cu cel drag. Daca vrei sa lamuresti probleme ale trecutului nu incepe cu reprosurile. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Mai tii minte proverbul conform caruia cine se aseamana se aduna? Nu te mai mira de ce anumite persoane au devenit prietene cand tu stiai ca se urasc. Sunt la fel toti. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Lupta din rasputeri indiferent de criticile pe care le primesti de la cei din jur. Azi ai sansele sa culegi roadele muncii tale si sa te bucuri de succes. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Neplacerile financiare se acumuleaza cu viteza luminii. Nu mai stii de unde sa faci rost de bani si asta iti provoaca iritare. Incearca sa nu iti mai pui bazele in sume ipotetice, in investitii imaginare. Numarul norocos al zilei: 11.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top