Connect with us

Revistateo.ro

Amprenta numelui tau asupra celorlalti

Stiri

Amprenta numelui tau asupra celorlalti

Cunosti care este amprenta numelui tau asupra celor din jur? Afla ce perceptie lasi in functie de initiala numelui.

„Nu mai vreau sa aud numele Bogdan”; „M-am saturat de persoanele ale caror nume incepe cu V”, suna cateva plangeri legate de fobiile pe care le avem cand cunoastem o persoana care poarta numele unui om care ne-a dezamagit in viata. Reticenta fata de anumite nume nu este doar o chestiune ce tine de subconstient, ci are mare legatura cu vibratia pe care acel nume o lasa in aer.

Afla care este amprenta numelui tau. Daca initiala numelui tau incepe cu litera:

A – Lasi, in general, o impresie buna. Oamenii prind incredere in tine de la prima vedere. Nu e de mirare ca litera A este prima din alfabet.

B – Lasi impresia de persoana timida pentru ca, intr-adevar, nu iti place sa te exteriorizezi foarte mult. Te deschizi cu greu in fata celorlalti.

C – Reusesti sa te faci o persoana placuta din prima. Ai un sarm si o carisma aparte si esti perfect constienta de magnetismul tau.

D – Atunci cand ai o intalnire cu cineva importanta, dai senzatia unui om bine organizat, serios, consecvent, pragmatic. Pentru ca asa esti.

E – Esti mult prea direct pentru cei din jur. Le spui celorlalti doar cu privirea daca nu iti convine ceva.

F – Esti o persoana prietenoasa si iti faci foarte usor prieteni. Lasi impresia de om cumsecade si asta te ajuta mult in obtinerea unui job.

G – Incapatanarea ta este notorie inca din prima secunda. Mereu gasesti ceva de criticat, iar afirmatiile tale transante impart lumea din jur in doua tabere: una te va aprecia, alta te va evita.

H – Daca te cheama Horatiu sau Hermina, esti o persoana care stie sa negocieze fara sa piarda prea mult timp. Ai o putere de convingere extraordinara.

I – Esti o persoana spirituala. Latura ta de copil este cea care ramane intiparita in mintea celor care te cunosc fie si pentru 5 minute.

Vibrațiile personale, influențate de inițiala numelui tău. Vezi cum poți deveni o persoană mai FERICITĂ

Ce spune numele tau despre cum esti la pat

J – Lumea poate spune despre tine ca esti narcisista, insa tu iti doresti doar putina afectiune.

K – Oamenii te vad ca pe o muza. Esti o sursa de inspiratie pentru oamenii de langa tine si iti faci cu usurinta prieteni.

L – Nu esti o persoana usor de abordat si de acest lucru isi da seama oricine cu care te intalnesti. Cauti ca pana si discutiile banale sa fie cat de cat interesante.

M – Esti o persoana optimista. Chiar daca in spatele tau ar veni urgia, tu vei zambi si te vei bucura pana si de acest moment.

N – Faptul ca esti dependent de atentie si de afectiune este vizibil. Nu iti place sa stai singur, izolat. O faci doar atunci cand esti deprimat.

Afla din pagina urmatoare interpretarile pentru literele de la O la Z

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top