Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare catre Scorpion

Stiri

Scrisoare catre Scorpion

Planeta Marte a redactat o scrisoare catre Scorpion, zodie pe care o guverneaza. Citeste mai jos randurile scrise de planeta Razboiului.

„Draga Scorpionule,

Unii glumesc pe seama ta si spun ca esti de fapt o scorpie. Altii se tem de tine pentru ca esti razbunator, iar replicile tale taioase sunt mai periculoase decat o sabie de samurai.

Am primit multe reclamatii. Fratele tau vitreg, Berbecul, mi-a spus de nenumarate ori ca nu se poate intelege neam cu tine, nici el si nimeni altcineva. Chiar si eu ma mir de ce i se spune Berbecului ca e extrem de ranchiunos cand vad la tine, o zodie feminina de apa, mai multa determinare de a actiona negativ decat la el.

Ce vreau eu sa iti spun de fapt… Mai, Scorpionule, tu esti foarte sensibil si eu sunt singurul care stiu asta. Profit de vulnerabilitatile tale si ma hranesc cu setea ta de razbunare, altfel nu mi s-ar spune Zeul Razboiului. Sa stii ca duritatea si misterul sunt arme foarte bune impotriva tristetilor si a timiditatii.

Vezi mai jos toate scrisorile:
>> Scrisoare catre Berbec
>> Scrisoare catre Taur
>> Scrisoare catre Gemeni
>> Scrisoare catre Rac
>> Scrisoare catre Leu
>> Scrisoare catre Fecioara
>> Scrisoare catre Balanta
>> Scrisoare catre Scorpion
>> Scrisoare catre Sagetator
>> Scrisoare catre Capricorn
>> Scrisoare catre Varsator
>> Scrisoare catre Pesti

Alegerea ta este una inteleapta cand vrei ca toata lumea sa vorbeasca despre tine fara sa le spui mare lucru. Esti un strateg desavarsit si, nu stiu cum faci, dar ma amuz cum mereu te transformi in victima desi de multe ori tu esti ‘calaul’.

Cred ca raspunsul este simplu: carisma ta face toti banii. Totusi, am un sfat la tine. E bine sa ai aceste calitati. E bine ca stii sa jonglezi situatiile incat sa iti fie convenabile de fiecare data. Nu face asta cu persoana de langa tine. Niciodata! Orgoliul nu are ce cauta in viata ta amoroasa. Niciodata! Daca exista un loc in care nu e nevoie sa o faci pe misteriosul, acela e in inima jumatatii tale. Deci, mai usor cu pianul pe scari!

Toata stima si respectul, planeta Marte”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top