Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 18-24 aprilie 2016

Stiri

Previziuni karmice 18-24 aprilie 2016

Previziuni karmice 18-24 aprilie 2016: Soarele intra in zodia Taur pe 19 aprilie, iar Luna Plina se produce in Scorpion pe 22. Aceste evenimente atrag consecinte nedorite pentru multi nativi.

Saptamana va fi marcata de miscarile anuntate ale Soarelui. Acesta va trece prin case importante ale zodiilor si se va stabiliza pe 19 aprilie in zodia Taur. Luna plina se va produce de data aceasta in zodia Scorpion, deja afectata de Marte retrograd.

Tripleta zodiilor conflictuale: Taur-Gemeni-Varsator

O saptamana foarte agitata va fi si pentru Taur, Geaman si Varsator. Cele trei zodii primesc unde negative de la locul de munca, iar irascibilitatea lor ii fac sa cada in dizgratie in fata partenerilor sau a subalternilor.

Taurul va renunta de puna voie la o pozitie de coordonator total, Geamanul isi va creste autoritatea intr-un mod nerecomandat, iar asta va scoate la suprafata conflicte mai vechi, in timp ce Varsatorul se va impune destul de bine intr-un context nefavorabil care altadata i-ar fi cauzat prejudicii de imagine.

Fecioara duce un razboi in suflet, iar Scorpionul unul extern

Doua zodii vor fi in razboi cu sinele si cu lumea. Fecioara va trai o serie de zile in care contradictiile interioare ii vor provoca dureri de cap. Multe intrebari, multe cautari raman in continuare fara raspunsuri.

Nevoile zodiilor in viata

Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

Aceste experiente, am putea spune spirituale, vor determina Fecioara sa actioneze cu mai multa prudenta decat pana acum. Scorpionul, in schimb, va duce o lupta acerba pentru afirmare incercand sa isi inlature dusmanii cu propriile lor arme. Va fi si o saptamana in care semnul de apa va cauta cu disperare o oaza de liniste.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top