Connect with us

Revistateo.ro

O zodie gaseste solutii noi pentru probleme vechi. Citeste sfatul zilei de 20 aprilie 2016

Stiri

O zodie gaseste solutii noi pentru probleme vechi. Citeste sfatul zilei de 20 aprilie 2016

Berbecul gaseste suficiente resurse pentru rezolvarea unor probleme vechi. Citeste sfatul zilei de 20 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ingeniozitatea ta iese la iveala si ii surprinde pana si pe cei mai mari inamici pe care ii ai. Reusesti sa gasesti solutii noi la probleme mai vechi de natura profesionala. Profita de aceasta pozitie si impune-ti conditiile. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Optimismul tau este molipsitor. Ai capacitatea de a-i determina pe ceilalti sa faca alegeri intelepte. Daca tot esti intr-o pasa buna, pregateste-ti terenul pentru proiectul care te asteapta. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai de castig intr-un conflict de idei cu o persoana mai mare ca tine. Nu te impauna prea tare chiar daca ai argumente suficient de puternice. E bine sa vezi si opinia celuilalt. Numarul norocos al zilei: 8.

Nevoile zodiilor in viata

Previziuni karmice 18-24 aprilie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti atat de darnic azi incat s-ar putea sa uiti de tine. Mai usor cu cadourile pentru ca daca ramai fara niciun ban, nu vei avea de unde sa ceri! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti aduci contributia la un proiect in care esti cooptat. Daca vezi ca oamenii de langa tine au mare incredere in puterea ta de munca, aduna-i in jurul tau si construieste ceva frumos si durabil. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Observi ca oamenii din jurul tau susotesc pe la spate legat de felul in care iti faci treaba. Azi ai ocazia sa demonstrezi ca nu au deloc dreptate. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top