Connect with us

Revistateo.ro

Reteta pentru detoxifierea ficatului si slabire rapida

Stiri

Reteta pentru detoxifierea ficatului si slabire rapida

Aceasta reteta pentru detoxifierea ficatului si slabire rapida te va ajuta sa te simti mult mai bine, sa iti purifici organismul si sa pierzi kilogramele in plus intr-un timp record.

Reteta contine un ingredient minune care activeaza metabolismul si are numeroase proprietati benefice pentru corpul uman. Este vorba despre hrean. Aceasta este utilizat de secole pentru tratarea multor boli si pentru intarirea sistemului imunitar. Hreanul este ideal pentru tratarea bolilor respiratorii, digestive si renale. Usureaza durerile de oase si te energizeaza.

Hreanul contribuie la detoxifierea ficatului si diminueaza riscul aparitiei cancerului. Toxinele sunt eliminate intr-un timp scurt si circulatia sanguina este stimulata. Astfel toate organele functioneaza in parametrii normali. Sulful din hrean face minuni pentru sanatatea ficatului si da elasticitate vaselor de sange. Iata cum prepari aceasta reteta simpla!

Ingrediente necesare:
– o lamaie
– o radacina de hrean
– 3 linguri de miere de albine organica

CITESTE SI: DIETA CU URZICI: SLABESTI 5 KILOGRAME INTR-O SAPTAMANA

CITESTE SI: CUM SCAPI DE BARBIA DUBLA

Mod de preparare:
Curata radacina de hrean, tai-o in bucati si macin-o la robotul de bucatarie. Adauga si lamaia, curatata de coaja si samburi, iar la final mierea de albine.
Consuma cate o lingurita din acest amestec de doua ori pe zi, iar in aproximativ trei saptamani vei vedea primele modificari in organismul tau.

Consumand acest preparat vei reusi sa elimini excesul de grasime din corp, deoarece arderile se vor intensifica. Daca asociezi tratamentul cu miscare si o dieta corespunzatoare vei avea rezultate pe masura. Trebuie sa eviti prajelile, carbohidratii in exces, sucurile acidulate si dulciurile. Bea multa apa planta, dar si ceaiuri naturale precum cel de urzici sau cel de papadaie. Acestea contribuie la sanatatea ficatului si te ajuta sa slabesti. Nu uita sa ceri parerea medicului specialist inainte deorice dieta sau tratament.

Sursa foto: bestherbalhealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top