Connect with us

Revistateo.ro

A nascut Alina Sorescu

Stiri

A nascut Alina Sorescu

Alina Sorescu a nascut in urma cu foarte putin timp un copil perfect sanatos. Actrita si cantareata care in urma cu cativa ani era una dintre vedetele de marca ale Televiziunii Nationale Romane l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil.

Alina Sorescu a nascut prin cezariana, asteptarea ei luand astfel sfarsit. Inainte sa ajunga la maternitate, Alina Sorescu era la coafor, pregatindu-se astfel pentru unul din cele mai importante momente din viata ei. „Si valiza este gata!!! De la salon de la Georgiana direct la maternitate!”, a scris vedeta pe Facebook-ul personal.

A nascut Sore. Primele informatii despre micuta Erin

Alina Sorescu si Alex Ciucu, in culmea fericirii: Vom avea inca o fetita!

Alina Sorescu este o indragita solista de muzica pentru copii si sotia designerului Alexandru Ciucu. Cantareata a obtinut mai multe premii muzicale de-a lungul timpului si nominalizari la concursui importante. A participat si la Eurovision in anul 2002, unde s-a clasat pe locul 8.

A nascut Alina Sorescu

Alina Sorescu a inceput sa fie cunoscuta odata cu emisiunea „Ploaia de stele”, pe care o prezenta impreuna cu realizatorul Cosmin Cernat la TVR 1. Alte emisiuni asupra carora si-a pus amprenta: „Vacanta in stil mare”, „Ora fara catalog”, „Miss plaja” sau „Matinal de vacanta” (cu Leonard Miron).

1 Comment

1 Comment

  1. bibicu

    2016-04-20T17:19:44+03:00 at 2016-04-20T17:19:44+03:00

    INCREDIBILLL, PARANORMAAAAL, – ba sunteti cu capul ???? , ce mare chestie ca a nascut o femeie pt a doua oara. In tara asta sunt femei care nasc de 8-9-10 ori si nu mai pierde nimeni tipul cu asemenea anunt. Chiar nu intelegeti cat de penibili puteti fi ? – a nascut inca o fetita, ee, ce mare shmecherie mai e si asta ????? AAAA, daca naste un balaur, ceva, nemaivazut, ok intelegeam – dar asa ??? care-i treaba ??

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top