Connect with us

Revistateo.ro

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Spitalului Floreasca

Inedit

Nereguli in Sectia de Arsi. Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Spitalului Floreasca

Ministrul Sanatatii l-a demis pe directorul Spitalului de Urgenta, dupa ce a constatat ca Sectia de Arsi nu este nici acum functionala in totalitate.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a anuntat ca il va demite pe directorul Spitalului de Urgenta, dr. Nicusor Louchi, dupa o vizita in Sectia de Arsi.

Desi Sectia de Arsi de la Floreasca dispune de sase saloane cu aparatura speciala unica in Romania, unde ar putea fi tratati simultan sase pacienti cu arsuri grave, tragedia din Colectiv a declansat un scandal imens deoarece sectia nu era operationala. La luni bune de la acest incident tragic, ministrului Sanatatii a aflat ca sectia nu este nici acum functionala in totalitate.

CITESTE SI: Acest barbat a reusit sa traiasca pana la 113 de ani consumand aceste 5 alimente
CITESTE SI: Lectie de viata sfasietoare. A mers la farmacie sa cumpere un MIRACOL pentru fratiorul ei

„Sectia nu e complet operationala. Am avut destula rabdare trei luni de zile. In decembrie, dadeam un termen de trei luni. Chiar cred ca nu am fortat pe nimeni sa faca imposibilul. Asa mi s-a spus atunci ca in trei luni poate sa fie rezolvata problema”, a declarat ministrul Achimaş-Cadariu.

In vizita de astazi, ministrul Sanatatii a observat si alte nereguli grave.
„Am constatat ca nici dintre cei care ar fi trebuit sa fie astazi la serviciu, sub un pretext stupid cred, nu sunt. Mi se pare absolut inadmisibil. Cred ca avem o responsabilitate fata de concetatenii nostri, cred ca afirmatiile neadevarate trebuie urgent retractate. In cel mai scurt timp, aceasta mare investitie sa poata sa fie functionala” – a spus Patriciu Achimaş-Cadariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top