Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care traieste SENZATII INEXPLICABILE. Citeste sfatul zilei de 22 aprilie 2016

Stiri

Zodia care traieste SENZATII INEXPLICABILE. Citeste sfatul zilei de 22 aprilie 2016

Capricornul va avea o zi plina de contradictii. Toate lucrurile se vor schimba de acum incolo in optica acestui semn zodiacal. Citeste sfatul zilei de 22 aprilie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Revino cu picioarele pe pamant daca vrei sa simti ca te afli in locul potrivit. Numai de tine depinde cat de mult poti accepta ca cei din jur sa intre cu bocancii in viata ta. Numarul norocos al zilei: 3

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Poti declansa o situatie care nu poate fi reparata cu una, cu doua. Ai nevoie de ceva mai multa stabilitate emotionala inainte de a pune verdicte in legatura cu faptele prietenilor tai. Nu face acuzatii gratuite. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te purta ca un copil daca vrei ca cei din jur sa te ia in serios. Clarifica-ti sentimentele si intentiile inainte de a actiona. Numarul norocos al zilei: 5.

Mariana Cojocaru spune cum ne influenteaza Luna plina in Scorpion

Luna plina in Scorpion pe 22 aprilie. Previziunile astrologului Maria Sarbu

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca vrei sa lasi impresia ca totul merge struna, inceteaza. Nu te minti singur pentru ca pierzi timp, iar timpul acesta nu il mai poti recupera mai tarziu. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nemultumirile tale au o cauza necunoscuta, deocamdata. Daca nu ai idee ce iti provoaca starea de anxietate pe care o traiesti de la inceputul zilei, fa o cercetare in trecutul tau amoros si vezi unde ai gresit. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa te izolezi, sa nu mai stie nimeni de tine, sa dispari pur si simplu. Te-ai saturat sa tot astepti acea zi buna si azi vrei sa iei o pauza de la orice gand optimist. Practic, ‘hibernarea’ iti poate face mai mult bine decat crezi. Numarul norocos al zilei: 2.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top