Connect with us

Revistateo.ro

O zodie de apa se simte cu musca pe caciula! Citeste sfatul zilei de 23 aprilie 2016

Stiri

O zodie de apa se simte cu musca pe caciula! Citeste sfatul zilei de 23 aprilie 2016

Nativul nascut in zodia Rac se va simti cu musca pe caciula pentru un eveniment in legatura cu care nu a spus tot adevarul. Citeste sfatul zilei de 23 aprilie 2016 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: RAC
Sa fii pus intre ciocan si nicovala nu e tocmai cel mai frumos sentiment, insa azi te vei lovi des de el. Te simti cu musca pe caciula si nu stii cum sa repari un lucru in legatura cu care ai mintit. Recunoaste adevarul. O greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Pastreaza-ti tonusul vesel pana la sfarsitul zilei. Nu cauta nod in papura daca te simti stanjenit de ceva. Mai bine spune ce te deranjeaza decat sa lasi loc interpretarilor de tot felul. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai o groaza de sarcini pe cap, desi parea o zi relaxanta. Apuca-te din timp de ele daca vrei sa te bucuri de momentele tale libere. Numarul norocos al zilei: 5.

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

Cum stai cu banii in luna mai, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iti convine de minune starea de liniste care se asterne in viata ta. Bucura-te de aceste momente frumoase alaturi de cei dragi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te mai raporta la trecut. Priveste spre viitor fara sa te mai culpabilizezi pentru greselile facute ieri, alaltaieri sau acum cativa ani. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Detaliile chiar conteaza si te convingi singur de asta. Tine minte aspectele pe care vrei sa le dezvolti, retine informatiile pe care le auzi doar o data de la oamenii care au experienta in domeniul in care profesezi. Numarul norocos al zilei: 17.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top