Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai bun amestec pentru par deteriorat

Par & Coafuri

Cel mai bun amestec pentru par deteriorat

Acest amestec incredibil repara rapid parul deteriorat si ii ofera o textura perfecta, stralucire si rezistenta!

Parul fragil si deteriorat este o problema intalnita frecvent. De cele mai multe ori podoaba capilara are de suferit dupa un tratament chimic (in special in urma vopsirii). De aceea este important sa alegi produsele potrivite atunci cand decizi sa te vopsesti. Tratamentele naturale te vor ajuta foarte mult sa refaci structura firului de par, il vor proteja de la radacina pana la varfuri si il vor intari.

Desi aceste remedii nu functioneaza peste noapte, precum unele tratamente chimice, este ideal sa apelezi la ele. Rezultatul este unul sigur: nu vei mai avea un par deteriorat, fragil, lipsit de viata. Te vei convinge de asta daca utilizezi aceasta masca. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara cel mai bun amestec pentru par deteriorat:

CITESTE SI: CLATESTE-TE CU CEAI NEGRU DACA AI PARUL INCHIS LA CULOARE

CITESTE SI: CE CULOARE DE PAR TI SE POTRIVESTE

– o lingura de lapte gras
– o lingurita de miere de albine
– 20 de grame de drojdie proaspata

Incalzeste laptele si amesteca-l cu miere de albine, dupa care adauga si drojdia. Formeaza o pasta fina si las-o la soare pentru 20 de minute. Maseaza-ti usor radacinile cu aceste amestec, dupa care intinde-l pana la varfuri. Infasoara-ti podoaba capilara intr-un prosop curat din bumbac si lasa masca sa actioneze 10-15 minute. Spala-te bine cu sampon si apa calduta si foloseste un balsam hidratant.

Acest amestec pentru par deteriorat trebuie folosit o data pe saptamana, timp de 8 saptamani. La finalul celor doua luni de zile vei constata ca podoaba ta capilara este mult mai sanatoasa si mai puternica. Varfurile vor arata mai bine si parul nu va mai cadea intr-un ritm alert. Este solutia ideala pentru persoanele care se vopsesc des.

Sursa foto: huffingtonpost.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top