Connect with us

Revistateo.ro

Sucul din 3 ingrediente care previne cancerul

Stiri

Sucul din 3 ingrediente care previne cancerul

Incearca sucul dintre trei ingrediente care te ajuta sa previi cancerul si sa ai un organism mult mai sanatos!

Acest suc incredibil de simplu si rapid de preparat lupta cu eficienta maxima impotriva cancerului. Contine numai trei ingrediente care, combinate, ofera protectie impotriva dezvoltarii celulelor canceroase.

Bautura despre care vorbim contine sfecla rosie, mar si morcov, insa princialul ingredient activ este sfecla rosie. Ultimele studii efectuate au demonstrat faptul ca aceasta contine un flavonoid numit betazyane, care inhiba dezvoltarea tumorilor si creste considerabil cantitate de oxigen pe care o primesc celulele. Nivelul de vitamina C din acest suc este un alt factor decisiv in lupta impotriva cancerului, fiind un antioxidant des intalnit si foarte benefic pentru organismul uman.

Sucul de sfecla contine numeroase vitamine si minerale, printre care si fierul. Acesta contribuie la eliminarea celulelor canceroase si le ajuta pe cele sanatoase sa se oxigeneze in mod corespunzator. Totodata, previne cu eficienta bolile de rinichi, pancreas si ficat si curata sangele, imbunatatind circulatia. Marul curata arterele si scade colesterolul, iar morcovul protejeaza organismul cu ajutorul antioxidantilor.

CITESTE SI: 5 REMEDII NATURALE PENTRU ARTICULATII INFLAMATE

CITESTE SI: CUM SCAPI DE PIETRELE LA RINICHI CU CEAIUL DE MACESE

Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine sucul minune este sa speli bine o sfecla rosie, un mar si trei morcovi. Curata-le apoi de coaja si taie-le cuburi. Pune-le apoi intr-un storcator de fructe. Daca simti ca este nevoie, poti sa adaugi si cateva linguri de apa, pentru a modifica consistenta. Bea in fiecare dimineata un pahar de suc, inainte de micul dejun. Te vei simti energizat si vei avea un tonus mult mai bun pe tot parcursul zilei.

Pe langa faptul ca sucul prezentat mai sus combate cancerul, scade tensiunea, imbunatateste vederea si functiile sistemului imunitar, si trateaza infectiile din organism, este si un remediu eficient impotriva problemelelor de natura respiratorie. De aceea este recomandat persoanelor care sufera de bronsita sau astm.

Sursa foto: alrightletseat.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top