Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 25 aprilie - 1 mai 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 25 aprilie – 1 mai 2016

Mercur isi incepe mersul retrograd din 27 aprilie pana pe 21-22 mai. Trebuie sa fim atenti la deciziile pe care le luam, trebuie sa fim extrem de preocupati de orice domeniu: sanatate, relatii, profesie. Acest eveniment astrologic, un tandem retrograd cu Marte, brutal nu s-a mai intamplat de 248 de ani.

Berbec

Nu va avea timp sa se ocupe de treburile casei si isi va desemna responsabili. Va afla ca a fost tinta unei inselatorii, ca i-a fost inscenat ceva pentru a demonstra incompetenta sa. Poate descoperi si de cine a fost furat, daca a fost furat. Poate ajunge la politie in calitate de martor intr-o problema mai veche. Poate castiga procese in instanta.

Taur

Sensibilitatea functioneaza intr-o simbioza perfecta, mai ales cand se pune problema pe bani. Sarbatorile de Paste nu vin pe nepusa masa, insa pentru ca Taurul nu si-a luat masuri de prevenire, pot exista confruntari legate de necesitatile de zi cu zi.

Gemeni

Fiecare zi este o noua experienta pentru Geaman si de fiecare data promite ca va invata din absolut tot ce i se intampla. Cu o nonsalanta atipica, va lua din evenimente doar ce il intereseaza. Mercur il destabilizeaza sufleteste si mental mai ales in luna iunie. In mai, mai merge cum merge, insa, in iunie, Marte, joaca ping-pong cu creierul acestui nativ.

Horoscop Mihai Voropchievici 25 aprilie – 1 mai

Previziuni karmice 25 aprilie – 1 mai 2016

Rac

Are ocazia sa dovedeasca de ce si cat poate fi si rau atunci cand este calcat pe coada. Racul nu te va uita niciodata pentru ce i-ai facut si se poate razbuna mai ales in aceasta perioada.

Leu

Leul va trai un talmes-balmes in privinta organizarii gospodariei. Sunt prevazute posibile cheltuieli pentru casa. Pe 29 aprilie, nativul poate alerga si la farmicie. Se poate confrunta cu dureri articulare si dureri de stomac.

Fecioara

Tensiunea apare inca din primele zile ale saptamanii. Daca isi asigura un loc caldut intr-o relatie, nu stie cum sa mearga mai departe in cuplu. Cand se simte mai sigura pe situatie, partenerul isi face bagajele si pleaca. Prea multa libertate in relatie poate distruge tot. Atentie sporita la zilele de 25 si 26 aprilie. O suma de probleme pot incepe de la profesie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top