Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca mananci usturoi cu miere pe stomacul gol

Naturiste

Ce se intampla daca mananci usturoi cu miere pe stomacul gol

Iata ce se intampla daca mananci usturoi cu miere de albine, pe stomacul gol, timp de 7 zile la rand!

Usturoiul si mierea de albine sunt doua alimente extrem de cunoscute si foarte benefice pentru organism. Usturoiul contribuie la reducerea tensiunii arteriale si regleaza nivelul de colesterol din sange. Este un antibiotic natural care intareste sistemul imunitar si previne aparitia raceliloR, a gripelor si a infectiilor. Consumand usturoi zilnic vei elimina mai usor toxinele din corp si vei preveni diabetul si bolile de inima.

Miere de albine este considerata alimentul vietii. Este un aliment cu foarte multe proprietati benefice, fiind un puternic antibiotic, antiinflamator, bio-stimulator, depurativ, emolient, laxativ si energizant. Mierea de tei este ideala pentru problemele cu somnul, cea de eucalipt pentru problemele respiratorii, iar cea de manuka este ideala pentru persoanele cu boli gastro-intestinale.

CITESTE SI: COAJA DE BANANA FIARTA TE AJUTA SA SCAPI DE INSOMNIE

CITESTE SI: CE SUNT PIETRELE PE AMIGDALE SI CUM LE PREVII

Curata un catel de usturoi, toaca-l si amesteca-l cu o lingura de miere de albine. Consuma amestecul de usturoi cu miere in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Astfel nutrientii se vor absoarbe mult mai bine si te vei bucura de toate beneficiile. In doar 7 zile te vei simti mult mai energic si corpul tau va fi mult mai curat.

Acest remediu este ideal pentru persoanele de orice varsta. Totusi, ar trebui sa ceri si parerea medicului inainte de a apela la el, in special daca ai probleme cu stomacul. Poti combina usturoiul si cu ghimbir sau suc de lamaie proaspat daca esti racit sau ai probleme de imunitate.

Sursa foto: greatlifeandmore.com

Articole pe aceeasi tema: Ce sunt pietrele pe amigdale si cum le previi

Pietrele pe amigdale poarta numele de amigdaliti si apar in special la persoanele care au suferit frecvent de amigdalita. Uite cum le poti preveni!

Migdalele sunt strabatute de crapaturi in care, de-a lungul timpului, pot sa se acumuleze bacterii si mucozitati. Acestea se pot transforma in formatiuni concentrate care se calcifiaza. Acest proces apare in majoritatea cazurilor, la persoanele care au suferit de-a lungul vietii de amigdalita in mod frecvent, deoarece inflamatiile repetate genereaza tesut fibros in exces.

Daca pietrele formate sunt de dimensiuni mici, ele nu prezinta simptome sesizabile, insa in cazuri mai grave pot aparea dureri mari de gat, depozite albicioase, respiratie urat mirositoare, sau dureri la nivelul urechilor.

Aceasta afectiune poate fi diagnosticata doar de medicul specialist, care poate, in unele cazuri, sa indeparteze pietrele manual. In cazurile mai complicate pot fi necesare radiografii si interventii chirurgicale. In functie de marimea acestor formatiuni pacientul poate necesita un tratament mai mult sau mai putin dur.

Pietrele pe amigdale nu sunt foarte periculoase si atat timp cat nu prezinta niciun simptom, pacientul poate trai cu ele fara sa aiba nevoie de tratament. Totusi, prevenirea aparitiei acestora este extrem de importanta. Este esential sa iti speli mainile foarte bine in mod frecvent, sa te feresti de amigdalita si sa nu faci schimb de tacamuri sau produse personale cu cei care sufera de aceasta problema si sa mergi la medic daca amigdalele tale se inflameaza in mod frecvent.

Gargara cu apa sarata si calduta este foarte eficienta atunci cand simti ca ai un disconfort in zona amigdalelor. De asemenea, consumul de vitamina C si ceai de macese te poate ajuta sa ai un sistem imunitar mai puternic, care sa te protejeze de aparitia amigdalitei sau a altor inflamatii in zona gatului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top