Connect with us

Revistateo.ro

10 sfaturi pentru o piele ferma dupa ce ai slabit

Frumusete

8 sfaturi pentru o piele ferma dupa ce ai slabit

Ai reusit sa slabesti multe kilograme insa acum iti doresti o piele ferma? Iata cateva sfaturi!

Daca pierzi un numar mare de kilograme intr-un interval scurt de timp, exista toate sansele ca pielea ta sa isi piarda din fermitate, sa fie lasata si plina de vergeturi. Este un lucru frustrant, insa poti scapa de aceasta problema daca urmezi cateva sfaturi importante!

1. Hidrateaza-te. Este important sa bei multa apa, dar si sa folosesti creme intens hidratante. Te poti baza si pe uleiurile naturale, care nu contin ingrediente chimice insa au o putere mare de hidratare. Opteaza pentru uleiul de cocos, de jojoba, sau de migdale dulci. Adauga si cateva picaturi de vitamina A si vitamine E.

2. Urmeaza un plan de slabire sanatos. Daca nu ai atins inca greutate ideala, insa observi ca nu mai ai o piele ferma, este indicat sa renunti la dietele drastice sau alte metode care te ajuta sa slabesti in scurt timp. Ai nevoie de rabdare si o alimentatie echilibrata.

3. Stai departe de razele soarelui. Soarele are un impact major asupra elasticitatii pielii. Evita solarul si foloseste o crema cu factor mare de protectie cand mergi la plaja.

CITESTE SI: SECRETE DE FRUMUSETE LA CARE NICI NU TE-AI FI GANDIT

CITESTE SI: SCAPA DE PIELEA INCHISA DE LA SUBRAT CU AJUTORUL CARTOFILOR

4. Incearca exfoliantul cu sare de mare. Studiile arata ca sarea de mare reda fermitatea pielii si elasticitatea acesteia.

5. Foloseste o perie pentru corp. Aceatsa este o alta metoda care te va ajuta sa obtii o piele ferma. Sunt diferite modele de perii pentru corp, pe care le poti folosi pe uscat si ofera rezultate minunate.

6. Nu renunta la miscare. Antrenamentul fizic te ajuta sa ramai in forma si te tonifiaza. Sangele circula in mod corespunzator si pielea se intinde.

7. Incearca masajul. Exista anumite tipuri speciale de masaj, indicate persoanelor care au slabit foarte multe kilograme.

8. Opteaza pentru crema cu colagen. Colagenul contribuie la sanatatea pielii si previne aparitia vergeturilor. Este substanta de care ai nevoie in permanenta.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top