Stil de viata
Aceste produse trebuie pastrate doar la temperatura camerei
Aceste produse nu au ce cauta in frigider! Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa le pastrezi la temperatura camerei!
Frigiderul ne este necesar in viata de zi cu zi tocmai pentru ca ne ajuta sa pastram unele alimente proaspete un timp mai indelungat. Totusi, stiai ca exista si produse care trebuie tinute numai la temperatura camerei? Se pare ca unele legume si fructe au mai mult de suferit daca sunt pastrate la rece. Unele isi pierd aroma, textura sau chiar proprietatile benefice. Iata despre ce alimente este vorba!
1. Rosiile isi vor pierde aroma si textura lor va avea de suferit daca sunt pastrate la frigider. Locul lor este in camara.
2. Mierea trebuie tinuta la temperatura camerei, caci la rece se cristalizeaza mult mai rapid.
3. Usturoiul germineaza mai repede si poate prinde mucegai daca este tinut la rece.
4. Painea se usuca si devine tare daca o tii la temperaturi scazue. Este absolut necesar iti recomandam sa o congelezi. Daca nu este nevoie, pastreaz-o intr-o punga de hartie, acoperita cu un prosop curat.
CITESTE SI: CUM ITI FACI HAINELE SA ARATE CA NOI
CITESTE SI: CUM SCAPI DE INSECTE CU AJUTORUL OTETULUI
5. Ceapa prinde mucegai si se inmoaie atunci cand este pastrata la temperaturi scazute. Este ideal sa o asezi intr-o cutie de carton, in camara.
6. Verdeata absoarbe mirosurile din frigider foarte rapid, de aceea mai bine o pastrezi la temperatura camerei.
7. Pepenele galben isi pierde rapid antioxidantii atunci cand il tii la rece, asa ca poti renunta la aceasta idee.
8. Incearca sa tii uleiul de cocos intr-un loc racoros si intunecat, insa evita frigiderul pentru ca se va intari si va fi dificil sa il manevrezi.
9. Cartofii isi pierd aromele si se usuca rapid in frigider.
10. Poti pastra ketchup-ul si la temperatura camerei, fara probleme.
Sursa foto: sunvalleypediatricdentistry.com