Connect with us

Revistateo.ro

De ce carucioarele sport sunt ideale pentru mamicile moderne si practice? Cui i se potrivesc ele?

Stil de viata

De ce carucioarele sport sunt ideale pentru mamicile moderne si practice? Cui i se potrivesc ele?

Cum ar fi, insa, sa poti sa revii la viata sanatoasa si sportiva de dinainte? Nu e imposibil cu modelele de carucioare sport potrivite pentru mamicile care inainte de sarcina obisnuiau sa faca sport.
Imediat dupa ce bebe implineste varsta de 6 luni, puteti alege unul dintre modele de carucioare sport care credeti ca vi se potrivesc. Dar caror femei li se potriveste acest tip de carucioare?

Va spunem noi. Modelele de carucioare sport sunt, pentru multe mamici, excelente. Mai ales pentru cele care au o viata activa chiar si dupa nasterea lui bebe.

Asadar, cine ar trebui sa achizitioneze dintre toate modelele de carucioare sport?

  • Mamicile care aleg sa stea cu bebe acasa. Pentru ca nu stau cu cel mic doar acasa, ci trebuie sa cumpere mancare, scutece, sa plateasca facturi. Ele nu stau nicio clipa, se ocupa serios de cresterea lui bebe. Cel mic va putea sa le insoteasca peste tot intr-unul dintre modelele de carucioare sport, pentru ca ele sunt usor de manevrat, sunt usoare si nu reprezinta niciun fel de impediment pentru mamici.
  • Mamicile care merg la serviciu. Si care, dupa o zi grea, aleg sa iasa cu bebe prin parc. Modelele de carucioare sport sunt foarte usoare, ca greutate. Poti foarte usor sa iei caruciorul sport cumparat de tine intr-o mana si pe bebe in cealalta, fara a mai fi nevoita sa ceri ajutorul cuiva sau sa te gandesti cu frica la plimbarea pe care ai vrea sa o ai cu cel mic dupa munca.
  • Mamicile care sunt singure. Si care apeleaza fie la ajutorul unei bone, fie la ajutorul bunicilor. E usor cu unul dintre modelele de carucioare sport sa il ia pe bebe la finalul zilei si sa nu se cramponeze de terenul din zona sau de aglomeratie. Asta pentru ca toate carucioarele sport sunt fiabile si usor de manevrat, iar rotile mari fac ca bebe sa nu simta absolut nimic din terenul denivelat. El descopera lumea, iar mami se bucura de el.
  • Mamicile care stau la bloc, la un etaj superior. Asta pentru ca toate modelele de carucioare sport se strang usor pentru a incapea in lift sau in portbagajul masinii. Ocupa si foarte putin spatiu in casa, cu mult mai putin decat restul carucioarelor care se gasesc pe piata din Romania si nu numai.

Carucioarele sport sunt cele mai manevrabile si usoare carucioare, asta este un lucru stiut de toti parintii care cauta de zor cea mai buna solutie, cea mai buna achizitie. Modelele de carucioare sport sunt construite din materiale usoare si dispun de sisteme inteligente de pliere.

Nu au foarte multe dotari aceste modele, dar se dovedesc a fi mai utile decat cele standard.

Asta datorita greutatii reduse si a spatiului de depozitare mic de care au nevoie. Tocmai de asta mamicile vor alege cu ochii inchisi dintre toate modelele de carucioare sport pe care le gasesc.

A fi practic este important in anul 2016. Iar cu unul dintre modelele de carucioare sport, a fi practic este foarte usor. La Noriel, gasesti carucioare sport colorate, interesante si foarte bune din punct de vedere calitativ.
Asigura confortul atat al parintilor, cat si al lui bebe. Descopera ofertele si bucura-te de bebe, mami. Indiferent ce fel de mamica esti si in ce categorie te incadrezi.
Pentru ca esti supermamica in orice situatie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top