Connect with us

Revistateo.ro

Revolutie spirituala pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 4 mai 2016

Stiri

Revolutie spirituala pentru 3 zodii. Citeste sfatul zilei de 4 mai 2016

Citeste sfatul zilei de 4 mai 2016 si afla ce te indeamna astrele sa faci!

ZODIILE ZILEI:

RAC

Traiesti o adevarata revoluti sufleteasca. Te intalnesti cu o persoana care iti da un vibe pozitiv. Stai prin preajma ei pentru ca ai mare nevoie de cineva vesel si energic in aceste clipe. Numarul norocos al zilei: 8.

LEU

Si tu vei trai o revolutie interioara, de natura spirituala. Iti va cadea fisa in legatura cu o tema fata de care ai manifestat foarte mult interes in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 7.

SAGETATOR

Te regasesti in anumite lucruri pe care le observi la cei din jur si ajungi la concluzia ca cel mai bine este sa iei o masura radicala. Sufletul tau devine tot mai rebel si provoaca o transformare de zile mari in tine. Numarul norocos al zilei: 13.

Previziuni karmice 2 – 8 mai 2016

Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te roade faptul ca nu reusesti sa fii sincer atunci cand gresesti. Esti extrem de capos cu cei din jur si te porti urat cu persoanele care iti vor binele. Fa o analiza mai atenta in legatura cu persoanele la care te rastesti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi traiesti o zi excelenta din toate punctele de vedere. Familia este alaturi de tine, iar persoana iubita iti face o serie de cadouri. Bucura-te de momentele minunate si irepetabile de azi! Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top