Connect with us

Revistateo.ro

Eva Mendes, considerata una dintre cele mai frumoase actrite din lume, trece prin momente groaznice, dupa ce fratele ei a murit la varsta de 53 de ani.

Stiri

A murit fratele actritei Eva Mendes

Vestea trista vine in conditiile in care Eva Mendes este insarcinata, iar fanii ei se tem ca nu  cumva sa ii fie afectata sarcina de aceasta drama, dat fiind faptul ca cei doi erau apropiati.

„Inca nu pot sa cred ca acest lucru s-a intamplat. Plang in timp ce scriu asta si nu stiu cum sa ma descurc cu faptul ca el nu mai e…Viata mea nu va mai fi niciodata la fel fara el”, a scris pe Instagram fratele mai mic al actritei, Carlo.

Carlos Mendes a murit la varsta 53 de ani dupa o lunga suferinta. El fusese diagnosticat in urma cu doi ani cu cancer la gat.

Citeste si: Cantaretul Papa Wemba, regele muzicii rumba, a murit pe scena VIDEO

La inceputul lunii aprilie, Eva Mendes a postat pe Instagram o poza cu ea si cu fratele ei, cu care a mers la un eveniment dedicat luptei impotriva cancerului. Aici, vedeta a tinut un discurs emotionant despre probleme cu care se confrunta fratele sau.

eva mendes si fratele ei

Carlos Mendes avea doi copii, un baiat de 13 ani si o fata in varsta de 5 ani.

Eva Mendes (42 de ani) este cunoscuta publicului larg pentru rolurile din filme precum „Ghost Rider” sau „Hitch”. Din 2011, ea este intr-o relatie cu actorul Ryan Gosling, cei doi avand o fetita. Cuplul asteapta inca un copil anul acesta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top