Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai puternica zodie in saptamana urmatoare. Toti o vor curta!

Astro-FUN

Cea mai puternica zodie in saptamana urmatoare. Toti o vor curta!

Cea mai puternica zodie in saptamana cuprinsa intre 2 si 8 mai este una de apa. Vezi de ce toata lumea va dori sa stea in preajma ei.

Isi va consolida relatiile de prietenie si va uimi pe toata lumea cu sfaturile sale. ‘De vina’ este Luna Noua care se produce in Taur, pe 6 mai. Vorbele sale vor cantari puternic in fata prietenilor, dar mai ales in fata dusmanilor. Va avea suficienta tarie de caracter incat sa nu mai dea bir cu fugitii cum a facut-o in ultimele saptamani. Se poate spune ca va renaste din propria cenusa si va reusi sa fie destul de constanta, ba chiar transanta, in deciziile pe care le va lua.

Nu va fi usor sa fie sincera deoarece nu toata lumea este pregatita pentru dusurile reci. Tocmai directitudinea de care va da dovada, combinata cu o diplomatie de luat in seama vor face ca cei din jur sa isi doreasca sa fie in preajma ei. Din punct de vedere amoros, va pune piciorul in prag, iar partenerul nu va avea drept de apel pentru ca va oferi suficiente argumente incat relatia sa functioneze dupa viziunea sa.

Previziuni karmice 2 – 8 mai 2016

Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016

Este vorba despre zodia Rac, un nativ pe care e bine sa il cauti daca ai nelamuriri legate de viata ta sentimentala, daca ai probleme de natura emotionala. Sa vorbesti cu un Rac in saptamana cuprinsa intre 2 si 8 mai e ca si cum ai merge la psiholog.

Racul va excela si la capitolul cariera. Ii pot fi oferite o serie de oferte interesante, printre care una legata de o dorinta mai veche. I se poate indeplini un mare vis, avut inca din copilarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top