Connect with us

Revistateo.ro

Veste bomba pentru Pesti. Citeste sfatul zilei de 5 mai 2016

Sfatul zilei

Veste bombă pentru Pești. Citește sfatul zilei de 18 august 2017

Pestii primesc o veste bomba, care ii determina sa faca rapid o alegere. Citeste sfatul zilei de 18 august 2017 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ai cum sa controlezi tot ce ti se intampla. Unele evenimente sunt de-a dreptul de nestapanit; nu ai cum sa le prevezi. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Intri intr-un loc in care oamenii impart viziuni contrare conceptiilor tale despre viata. Tine cont si de parerile celor din jur, dar nu te lasa manipulat. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti de 1000 de ori mai capabil decat ai impresia, asa ca intoarce-te la acea persoana vesela si pozitiva care esti, de fapt. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Spune DA iubirii in viata ta. Deschide-i usa fara nicio teama. Este sentimentul cel mai frumos care te poate energiza si schimba intr-un mod bun. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai spune tot ceea ce faci. Nu da prea multe explicatii, ci lasa rezultatele sa vorbeasca despre tine. Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa scapi de anturajul in care toata lumea se plange de cate ceva. Ai toate sansele in fata, asa ca iesi din acel cerc. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top