Connect with us

Revistateo.ro

10 de sfaturi pentru ca relatia ta sa fie pentru totdeauna

Cuplu

10 de sfaturi pentru ca relatia ta sa fie pentru totdeauna

Vrei ca relatia ta sa fie una pe timp indelungat? Psihologul Gerald Rogers are pentru tine cateva sfaturi importante, pe care le-a publicat de curand intr-o scrisoare deschisa pe o retea de socializare.

1. Protejeaza-ti propria inima. Asa cum ti-ai luat responsabilitatea de a proteja inima celui de langa tine, ai grija si de sufletul tau. Fii responsabil pentru toate deciziile pe care le iei.

2. Indragosteste-te permanent. Nu inceta nicio clipa sa descoperi lucruri noi la persoana de langa tine, sa te indragostesti in fiecare zi cate putin de ea. Este posibil!

3. Vezi mereu partea ei/lui buna. Acorda atentie calitatilor sale si nu pune accent pe defecte sau greseli. Fa-l pe celalalt sa se simta pretuit cu adevarat.

4. Nu este treaba ta sa iti schimbi partenerul. Accepta-l de la inceput asa cum este, sau nu intra intr-o relatie cu cineva la care crezi ca trebuie sa schimbi lucruri.

CITESTE SI: LUCRURI CARE II INDEPARTEAZA PE BARBATI DINTR-O RELATIE

CITESTE SI: 5 OBICEIURI LA CARE CUPLURILE FERICITE AU RENUNTAT

5. Fii responsabil pentru propriile tale emotii. Partenerul tau nu poate fi constient mereu de tot ceea ce simti. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi in orice relatie.

6. Permite-i sa fie el insusi. Lasa pe omul de langa tine sa fie ceea ce este. Nu il forta, nu pune presiuni asupra lui, permite-i sa se desfasoare in voie indiferent de situatie. Acest lucru este benefic chiar si atunci cand va aflati intr-o conjunctura negativa.

7. Glumiti. Radeti des, mult si cu pofta. Viata trebuie traita la maxim, acest lucru va va ajuta mult sa progresati!

8. Fii prezent. Fii alaturi de el/ea atunci cand este nevoie, dar si atunci cand ti se pare ca se descurca singur. Nici nu stii ce poate fi uneori in sufletul cuvia!

9. Ofera-i spatiu. Toata lumea are nevoie de libertate, insa  femeile au o nevoie speciala de a se simti libere..

10. Fiti vulnerabili. Emotiile si slabiciunile au rolul lor si nu trebuie ascunse si mascate intr-o relatie.

Sursa foto: vabookkeeping.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top