Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 5 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 5 mai 2016

Stirile zilei 5 mai 2016 – Afla topul evenimentelor de astazi:

Topul evenimentelor din ultimele 24 de ore:

LOCUL 5: PRINS DUPA 6 ANI

Un urmarit international a fost prins dupa 6 ani in Giurgiu. Individul este acuzat ca a torturat 3 ciobani, din care unul a murit pe loc. Marian Dumitru, pe numele sau, a fost dat in urmarire in anul 2010, impreuna cu tatal sau, cu ajutorul caruia a comis faptele odioase pentru care a fost urmarit de Interpol in tot acest timp. Afla mai multe despre acest caz pe adevarul.ro.

LOCUL 4: ANDREEA MARIN, VICTORIE PENTRU COLECTIV

Andreea Marin a obtinut o victorie importanta pentru victimele din Colectiv. Prezentatoarea tv trebuie sa primeasca peste 50.000 de euro de la omul de afaceri Sorin Sararu, care, in urma unor actiuni umanitare in care era implicata fundatia „Pretuieste viata” nu si-a respectat angajamentele. Vezi mai multe pe huff.ro.

LOCUL 3: HEXI PHARMA PRIMEA INFORMATII CLASIFICATE

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati, avea acces nu doar la banii la banii sanatatii, ci si la informatii vitale privind sistemul sanitar romanesc, noteaza realitatea.net.

Un baietel din China s-a nascut cu 31 de degete

Diana Dumitrescu trece prin clipe grele: „Nu ma suport”

LOCUL 2: SECTIA DE ARSI DE LA FLOREASCA, VIZATA DE PROCURORI

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, a declarat ca guvernul va sesiza organele de cercetare penala in cazul Sectiei de Arsi de la Floreasca, care a intrat intr-un scandal imens dupa incendiul de la Colectiv. Guvernul crede ca numai actionand in justitie spitalul vom putea afla daca sectia functioneaza sau nu si care sunt ilegalitatile comise acolo, scrie gandul.info.

LOCUL 1: INCREDIBIL – SATUL TINE CU VIOLATORII (FOTO ARTICOL)

Cei 7 tineri din comunca damboviteana Manesti, acuzati ca au torturat si violat o minora de 16 ani, sunt sustinuti in instanta de intreg satul. Ce este halucinant in acest caz e faptul ca in fruntea sustinatorilor se afla chiar mama copilei: „Baietii sunt nevinovati!”. Afla mai multe despre acest caz socant pe adevarul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top