Connect with us

Revistateo.ro

Patrik Ekeng a murit - Fotbalistul Dinamo si-a pierdut viata dupa un stop cardio respirator

Stiri

Patrick Ekeng a murit

Starea lui Patrik Ekeng s-a agravat la scurt timp dupa ce acesta cazut inconstient pe terenul din Stefan cel mare, chiar in timpul meciului Dinamo – Viitorul. Fotbalistul a fost transportat de urgenta la spital, unde au inceput sa i se aplice manervele de resuscitare, insa acesta a murit in spital.

UPDATE 10:39 Presa internationala a scris despre moartea lui Ekeng. Ziarul spaniol Marca aminteste despre perioada in care acesta evolua pentru clubul spaniol Cordoba. Despre decesul dinamovistului au scris si „L’Equipe” si „Gazzetta dello sport”.

UPDATE 10:38 Procurorii au deschis dosar penal in REM (cu privire la eveniment) in cazul mortii fotbalistului.

UPDATE 10:05 Doctorul Serban Bradisteanu: „S-ar fi putut face totul ca sa aiba sansele cele mai mari sa fie salvat. In primul rand, o ambulanta care participa la astfel de competitii ar trebui sa fie super-dotata, asa cum sunt cele SMURD. Sa fi avut si asistenti calificati, si medic, si aparatura necesara” (declaratiile au fost facute la B1 TV)

CITESTE SI: REACTII DUPA MOARTEA LUI EKENG

Patrik Ekeng nu a reusit insa sa mai revina la viata, desi medicii au facut toate eforturile, Pavel Ciuhodaru lasa sa se inteleaga ca decesul a survenit deoarece manervrele de resuscitare nu au sosit la timp.

Cornel Dinu a declarat la Romania TV ca ambulanta a sosit foarte greu si chiar si in momentul in care acesata a venit medicii nu au inceput sa-i acorde primul ajutor. Ekeng avea 26 de ani si era mijlocas in echipa Dinamo.

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Acuzatii intre medici in cazul mortii lui Patrick Ekeng: „Respira, avea puls”

ULTIMA ORA. Romania iese in strada dupa moartea lui Patrick Ekeng

Nu este pentru prima oara cand un jucator isi pierde viata chiar pe terenul de sport, Catalin Hildan a murit in anul 2000 chiar in timpul unui amical cu Oltenita.

VIDEO – Momentul in care Patrik Ekeng s-a prabusit pe teren

Sursa: Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top