Connect with us

Revistateo.ro

Zodia macinata de invidie. Citeste sfatul zilei de 9 mai 2016

Stiri

Zodia macinata de invidie. Citeste sfatul zilei de 9 mai 2016

Citeste sfatul zilei de 9 mai 2016 si afla care este numarul tau norocos.

ZODIA ZILEI: SCORPION

Oricat de mult te-ai stradui sa recunosti meritele celorlalti, ceva te mananca pe interior. Acel ceva se numeste invidie si trebuie sa inveti sa te stapanesti in reactiile tale pentru ca se poate observa usor ca nu ai scapat de anumite frustrari. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu iti face griji daca anumite persoane spun despre tine ca esti nepasator. Actioneaza cum crezi de cuviinta si bucura-te de linistea si armonia care se instaleaza in caminul tau. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te lasa doborat de grijile cotidiene. Ai suficienta forta incat sa poti merge mai departe. Priveste inainte si bucura-te de oamenii minunati care te inconjoara. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cere ajutorul oamenilor priceputi, celor care au invatat candva meserie de la tine si acum se descurca de o mie de ori mai bine. Nu iti fie rusine sa iti recunosti limitele. Numarul norocos al zilei: 17.

Horoscop Mihai Voropchievici 9 – 15 mai 2016

Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Primesti o veste relativ buna de la locul de munca. De ce relativ? Pentru ca depinde numai de tine cum o folosesti ca sa iti fie bine. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Banii mai intarzie putin, dar nu e cazul sa disperi. Pana ii vei primi pe toti in mana, trebuie sa te gandesti la un plan bugetar ca sa nu mai ajungi in groapa. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Chiar daca faci toate eforturile sa fie bine, sefii continua sa te critice. Fii ferm si demonstreaza-le eforturile pe care le depui zi de zi. Vor tacea imediat cand vor vedea ca poti sa iti prezinti munca cu demnitate. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top