Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai intim secret al fiecarei zodii

Stiri

Cel mai intim secret al fiecarei zodii

Afla care este cel mai intim secret al fiecarei zodii. Ce ascund nativii si nu vor recunoaste absolut niciodata?

Berbec

Berbecul are permanenta nevoie de afectiune si se simte vesnic neiubit, oricat de mult i-ar arata cei din jur ca sunt alaturi de el. Este foarte sensibil, in ciuda duritatii afisate. Temperamentul sau poate semana confuzie printre cei din jur, insa nu este deloc o persoana intransigenta cand vine vorba de chestiuni sufletesti.

Taur

Taurul are o mare nemultumire in viata. Oricat ar munci, nu se simte suficient apreciat. Stie foarte bine sa ascunda aceasta frustrare in fata sefilor si a colegilor. Are bune intentii de cele mai multe ori si isi vrea implementate ideile in cat mai scurt timp posibil. Nu tot timpul reuseste, insa, si asta din cauza obstacolelor pe care nu le poate prevedea.

Cel mai intim secret al fiecarei zodii: Racul este ranchiunos

Zodiile care te parasesc fara nicio explicatie

Mihai Voropchievici: Ce relatii au zodiile cu banii

Gemeni

Poate ca sunt dur ceea ce vei citi, insa Geamanul traieste pentru a manipula. Nu ii place sa se deschida nici macar in fata prietenilor. Are o serie de complexe si frustrari pe care le pune sub o mantie magica. Geamanul te poate imbrobodi foarte usor, iar asta o face din nesiguranta emotionala. Persoana pe care nu reuseste sa o manipuleze nu reprezinta interes pentru acest nativ.

Rac

Racul nu poate ierta chiar si daca trec ani intregi in care i se schimba perspectiva. Este incapabil de iertare, cu toate ca spune ca a trecut peste. Racul este fidel prietenilor sai, insa daca se simte tradat sau batjocorit, acesta se poate intrista atat de tare incat sa recurga la gesturi necugetate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top