Connect with us

Revistateo.ro

Un copil sustine ca a fost in Rai si l-a vazut pe Iisus

Stiri

Un copil sustine ca a fost in Rai si l-a vazut pe Iisus

Colton Burpo sustine ca a calatorit in Rai si l-a vazut pe Iisus Hristos. Micutul a fost in Ceruri cand avea 4 ani si sustine ca Raiul este cat se poate de adevarat.

Totul s-a intamplat in anul 2003, cand Colton suferise o operatie de apendicita. Acesta i-a spus tatalui sau ce a vazut in timpul anesteziei. Marturisirile baiatului au deschis o intreaga dezbatere in Statele Unite despre existenta lui Dumnezeu si experienta vietii de dupa moarte.

„Am iesit din propriul meu corp, am privit in jos si l-am vazut pe doctor cum ma opera. I-am vazut si pe mami si tati. Am vazut cum mami plangea pentru ca era tematoare in legatura cu ce mi se poate intampla si vorbea la telefon printre suspine”, isi incepea Colton povestirea.

Rugaciuni pentru sufletele celor adormiti

DESCRIEREA RAIULUI, facuta de un sfant: „In Rai exista doar oameni, nici barbati si nici femei”

In calatoria sa spre Cer, Colton spune ca i-a vazut pe Arhanghelul Gabriel, Fecioara Maria si chiar pe Iisus Hristos, plus mai multi ingeri: ‘Tati, Iisus le-a spus ingerilor sa imi cante pentru ca eu eram foarte speriat. Cand au cantat, am inceput sa ma simt in siguranta”.

O alta surpriza pe care a avut-o Colton a fost sa se intalneasca in Rai cu o fetita care a fugit la el si l-a imbratisat. Micutul nu avea sa stie la acea vreme cine e acea fata, insa mama lui Colton, dupa relatarile pe care le-a facut, si-a dat seama ca este fetita pe care a avortat-o in anul 1998. Fetita i-a spus baiatului ca este surioara lui, dar ca niciodata nu a vazut cum este viata pe Pamant.

Tatal lui Colton, Todd Burpo, este pastor la Biserica Crossroads Wesleyan din Imperial City, Nebraska, si relateaza experienta fiului sau in Rai, asa cum i-a povestit-o, intr-o carte intitulata „Raiul este real”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top