Connect with us

Revistateo.ro

Gemenii se pregatesc de o calatorie periculoasa. Citeste sfatul zilei de 11 mai 2016

Stiri

Gemenii se pregatesc de o calatorie periculoasa. Citeste sfatul zilei de 11 mai 2016

ZODIA ZILEI: GEMENI

Analizeaza cu atentie fiecare miscare pe care o faci in stabilirea calatoriei tale. E un voiaj cu suficiente riscuri incat sa iti iei masuri de siguranta de pe acum. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Inima te trage in doua parti si parca o decizie rationala in acest moment nu te-ar salva din acest bucluc. Alege gandindu-te ce te-ar putea face mai fericit: ce tipi de oameni contribuie la fericirea ta si pe care dintre ei i-ai putea amana o vreme. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu pune la suflet glumele pe care anumite persoane le fac la adresa ta. Ai nevoie sa fii destul de limpede in gandire, iar aceste interferente nu fac decat sa iti ingreuneze sarcinile de la locul de munca. Treci cu vederea micile rautati. Numarul norocos al zilei: 7.

Horoscop Mariana Cojocaru – Ce inger iti protejeaza zodia

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te asteapta o noua directie in cariera. Porti o discutie important cu o persoana in fata careia colegii tai stau in pozitie de ghiocel. Nu e bine sa mergi cu aceeasi teama la discutie. Fii tu insuti si ofera argumentele pe care le crezi de cuviinta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fa o analiza urgenta a resurselor tale financiare deoarece in cateva zile vei primi noi facturi pe care va trebui sa le achiti in timp record. Redu din vicii si incearca sa gatesti mai econom. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Poarta o discutie serioasa cu tine insuti si vezi unde gresesti atunci cand cheltui banii. Nu mai arunca in stanga si in dreapta pe lucruri de care nu ai o nevoie vitala pentru ca mereu te trezesti cu buzunarele goale. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top