Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 10 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 10 mai 2016

Stirile zilei 10 mai 2016: Europa tremura din nou in fata teroristilor. 3 state au intrat astazi in stare de alerta.

1. EUROPA, DIN NOU SUB TEROARE

Gruparile teroriste continua sa ‘isi faca treaba’. Nu mai putin de 3 state au intrat astazi in stare de alerta dupa ce mai multe amenintari cu bomba si chiar atentate in toate regula s-au produs in timpul zilei. In Turcia, o masina a politiei a sarit in aer provocand moartea mai multor persoane; o persoana a murit in Munchen in urma unui astfel de atac, iar in Cehia, politia a fost avertizata in legatura cu 10 bombe plasate pe intregul teritoriu al tarii.
IMAGINI CU ATENTATUL DIN TURCIA AICI
DETALII DESPRE ATENTATUL DIN MUNCHEN AICI
IMAGINI DIN CEHIA AICI

2. MITICA DE LA LIGA, IPOTEZA-SOC DESPRE EKENG

Mitica Dragomir spune ca a auzit zvonuri conform carora Patrick Ekeng ar fi luat un medicament stimulator, mai exact efedrina. Vezi ce a spus Dumitru Dragomir pe HUFF.RO.

Andreea Balan este insarcinata!

Cum iti recuperezi telefonul furat fara sa mergi la politie

3. MESAJUL PRINCIPESEI MARGARETA, DE ZIUA REGALITATII

Principesa Margareta a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Regalitatii: „Sarbatorim impreuna 150 de ani de cand Principele Carol I a depus juramantul de credinta fata de tara. In acelasi an, Suveranul promulga constitutia care definea tara noastra drept ‘un singur stat indivizibil, sub denumirea de Romania’ – citeste continuarea mesajului pe HUFF.RO.

4. POSIBILA SINUCIDERE A UNUI VICEPRIMAR DIN CORBEANCA

Viceprimarul comunei ilfovene Corbeanca, Dumitru Tudor, este cautat de cateva ore bune de politisti dupa ce a lasat un mesaj de audio. Vezi in ce loc incredibil l-au cautat autoritatile pe adevarul.ro.

5. PATRONUL HEXI PHARMA, AUDIAT

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a ajuns astazi la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat de procurori pentru a da declaratii in scandalul dezinfectanilor. Afla mai multe despre audierea personajului momentului pe gandul.info.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top