Connect with us

Revistateo.ro

Remedii eficiente pentru scalpul uscat

Par & Coafuri

Remedii eficiente pentru scalpul uscat

Scalpul uscat este o problema cu care se confrunta foarte multe femei. Macarimile constante pot fi stanjenitoare, insa cu ajutorul unor remedii naturiste eficiente vei scapa foarte rapid. Totodata, primul lucru pe care trebuie sa il faci cand scalpul tau devine uscat este sa iti schimbi samponul. Alege unul cu mai putine ingrediente chimice si nu mai folosi alte produse de styling. Uite care sunt ingredientele care te pot ajuta!

1. Bananele. Pur si simplu trebuie sa zdrobesit cu furculita doua banane si sa iti masezi scalpul cu ele. Poti adauga si cateva picaturi de ulei de cocos, care hidrateaza si amelioreaza mancarimile. Lasa-le apoi sa actioneze timp de 30 de mintue si spala-te foarte bine cu apa calduta (nu fierbinte!)

CITESTE SI: CUM SA AI UN PAR STRALUCITOR IN DOAR 20 DE MINUTE

CITESTE SI: GHID COMPLET PENTRU INGRIJIREA PARULUI USCAT

2. Aloe vera. Este planta buna la toate, care are numeroase proprietati benefice pentru pielea iritata, uscata si deshidratata. Este ideal sa ai la dispozitie gel proaspat de aloe vera, cu care sa iti masezi usor scalpul, insistand pe zonele cu mancarimi si roseata.

3. Sucul de lamaie. Combate mancarimea in doar cateva minute si combate matreata. Este ideal pentru pielea sensibila. Spala-te foarte bine dupa ce il aplici pe pielea capului. Nu il utiliza daca ai deja rani sau zgarieturi pe scalp!

4. Avocado. Este un ingredient extrem de hidratant care te ajuta sa iti mentii pielea sanatoasa. Piseaza cu o furculita miezul de la un avocado mic si combina-l cu cateva picaturi de ulei de argan. Aplica pasta pe scalpul uscat si las-o sa actioneze timp de o ora. Spala-te cu apa calduta.

5. Salvia. Salvia indeparteaza celulele moarte si previne uscaciunea pielii capului. Prepara un ceai din frunze de salvie, lasa-l la racit si apoi clateste-ti scalpul cu el.

Sursa foto: virgosandkisses.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top