Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 12 mai 2016

Horoscop

Horoscop 12 mai 2016

Berbec

Unii incearca sa te opreasca din elan, vorbindu-ti despre viitorul unui proiect in cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie sa asculti ce spun acestia. Ei nu se simt in stare sa faca fata acelei provocari si, pentru ca altadata au esuat, vor sa te influenteze si pe tine sa te opresti, sa nici nu mai incerci. Nu te lua dupa ei si implica-te serios in aceasta actiune care se deschide in fata ta. Daca ei nu au reusit, nu inseamna ca toti ceilalti vor esua ca si ei. Tu te bazezi pe alte resurse si, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implica-te in aceasta noua confruntare cu incredere deplina in sansele tale, pentru ca la tine va fi altfel.

Taur

Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de acum si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista. Sa nu te sperii de eventuale surprize neplacute picate din senin, deci lasa superstitiile!

Horoscop 12 mai 2016

Gemeni

Greu sa faci pace intre cele doua energii care-ti dau tarcoale astazi. Una te impinge la actiune, sa te apuci sa faci ceva curajos, sa nu stai pe loc. Alta te trage de maneca si iti spune s-o lasi mai moale, sa ai rabdare, pentru ca rezultatele visate sunt inca departe. Cum tu esti o fire activa, de felul tau, vei da pana la urma intaietate actiunii, pentru ca nu-ti place sa stai pe margine asteptand ca lucrurile sa evolueze ca melcul. Pui mana pe unelte si incepi sa construiesti chiar tu ceea ce vrei sa obtii, zorind cumva lucrurile. Oricat te-ai grabi tu, totusi, acest proiect va dura mai mult si tot vei ajunge sa astepti momentul adecvat pentru toate. Chiar daca sari peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

Citeste si: Horoscop saptamanal 9 – 15 mai 2016. Fecioara, avantajata de Jupiter

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016

Rac

Te afli inaintea unui eveniment caruia ii acorzi o importanta speciala. Ai emotii, desigur, ca inaintea oricarui moment capital. E nevoie sa iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur ca alegi calea cea mai buna pentru tine. Ca sa poti trasa o directie dreapta si buna inaintea ta, mai intai ar fi bine sa arunci o privire limpede inapoi, ca sa cureti spatiul din jurul tau. Da la gunoi ce nu-ti mai este de folos (relatii, amintiri, informatii, resentimente) si abia dupa aceea porneste pe noul drum cu inima complet purificata, gata sa primesti altceva. Deschide-ti aripile si zbori eliberat de balastul trecutului!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top