Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 14 mai 2016

Horoscop

Horoscop 14 mai 2016

Berbec

Ai prea multe de facut, lucrezi pe mai multe fronturi si, desi esti una din persoanele cu o capacitate de distribuire a atentiei pe mai multe planuri, va trebui totusi sa te concentrezi asupra unei singure directii. Nu pentru ca nu vei face fata cu atatea provocari in agenda, ci pentru ca doar unul din planuri va avea rezultate pozitive. Dupa ce vei vedea ca celelalte au mers mediocru, vei regreta ca nu ai ales dintre toate doar pe cel care ar fi avut cele mai mari sanse de izbanda. Nu-i nimic, inveti din toate.

Taur

Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!

Horoscop 14 mai 2016

Gemeni

Probabil ca azi la serviciu vei cauta sa domini, sa impresionezi si sa pozezi in ipostaze autoritare, lipsite de sens si hilare chiar. In colectivul in care lucrezi, poti avea sentimentul ca esti superior, un individ ales ori unul de conditie speciala, ca ai dreptul la lucruri care altora nu li se cuvin defel. Precipitat si navalnic, poti fi predispus la gafe si la momente de ridicol in fata sefilor directi.

Citeste si: Horoscop saptamanal 9 – 15 mai 2016. Fecioara, avantajata de Jupiter

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru mai 2016

Rac

Ai un profund sentiment de siguranta in mediul in care te afli azi. Esti printre oameni care te iubesc, care te rasfata cu gesturi de prietenie si simpatie, deci cum sa nu te simti bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te inconjoara astazi, parca ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tai, si vezi in ochii lor doar intentii pozitive, sentimente curate si ganduri bune. Investeste si tu aceeasi energie pozitiva in tot ce faci, dedicandu-va unii altora toata atentia. Cu cat folosesti mai multe cuvinte frumoase, cu cat esti mai amabil si mai afectuos, cu atat raspunsurile venite de la cei carora te adresezi sunt mai luminoase.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top