Connect with us

Revistateo.ro

Nervi si oboseala pentru Fecioara. Citeste sfatul zilei de 14 mai 2016

Sfatul zilei

Nervi și oboseală pentru Fecioară. Citește sfatul zilei de 29 august 2017

Afla din sfatul zilei de 29 august 2017 care este numarul tau norocos si ce te indeamna astrele sa faci.

ZODIA ZILEI: FECIOARA
Nervii si oboseala se impreuneaza intr-o zi in care trebuie sa dai dovada de multa atentie. Alimenteaza-te corespunzator si odihneste-te pentru ca nu poti functiona la turatie maxima non-stop. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lucrezi pe prea multe fronturi si asta poate fi o problema pentru tine. Nu iti dai seama acum, insa daca esti in toate partile in acelasi timp, vei termina treburile epuizat si fara nicio satisfactie. Ia-le incet, pe rand. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai toate sansele sa simti din nou fiorii iubiri astazi. Daca nu ai un partener de viata inca, e posibil sa te indragostesti. Inima ta incepe sa bata puternic. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te tenteaza un proiect, insa nu stii daca e bine sa te implici in el acum sau mai tarziu. Ai de-a face cu o serie de persoane fata de care nu manifesti un interes deosebit. Evita-le cat poti! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Mediul in care te afli azi este unul nesigur pentru sufletul tau. Vrei sa faci o serie de schimbari, dar te lovesti tot mai frecvent de blocajele sentimentale care nu semnalizeaza atunci cand apar. Fa-ti curatenie in ganduri. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi trebuie sa ai incredere numai in intuitia ta. Lasa-te condus de simturi. Nu-i asculta pe cei care iti vorbesc pompos si iti ‘demonstreaza’ absolut fiecare teorie. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top