Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 13 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 13 mai 2016

Stirile zilei 13 mai 2016: Romania este amenintata de Moscova dupa ce a fost inaugurat scutul antiracheta. Vladimir Putin a iesit la atac.

1. ROMANIA, AMENINTATA DE MOSCOVA

Vladimir Putin a sustinut astazi in fata presei moscovite ca scutul antiracheta instalat in Romania este, de fapt, un element din capacitatea nucleara americana implantat in Europa. Populatia Romaniei devine astfel tinta in razboiul diplomatic dintre rusi si americani, noteaza presa internationala. Vezi de ce spune Vladimir Putin ca miscarea americanilor facuta in tara noastra ameninta securitatea in zona pe adevarul.ro.

2. ROMANII ISI DAU CASELE

Aproape 100 de notificari s-au trimis in toata tara dupa ce legea darii in plata a devenit operationala. Cele aproape 100 de cereri de dare in plata a casei vizeaza cinci banci mari de la noi, scrie Hotnews.ro.

3. ATENTIE LA LUMINILE GALBENE!

S-a facut o modificare importanta in Codul Rutier. De acum inainte, soferii, indiferent de masina pe care o conduc, se vor intalni pe drumuri cu luminite galbene, avertizandu-i sa incetineasca sau sa reduca viteza pe sosea. Vezi de ce trebuie sa se opreasca soferii la aceste semnale luminoase pe hotnews.ro.

4. DIRECTOR DE SPITAL DIN BUCURESTI, MARTURII BOMBA IN DOSARUL DEZINFECTANTILOR

Managerul Spitalului Sf. Sava, Narcis Copca, a afirmat ca nu doar Hexi Pharma produce dezinfectanti diluati. Acesta a declarat ca exista mai multe firme care se joaca cu vietile pacientilor. Citeste dezvaluirile incredibile pe antena3.ro.

5. RAPORT BOMBA DESPRE 11 SEPTEMBRIE

Pe 11 septembrie 2016 se implinesc 15 ani de la tragedia care a schimbat complet politica mondiala. La aproape 15 ani de la evenimentele care au dus la razboaiele impotriva terorismului in Afganistan si Irak, un politician american lanseaza cateva informatii bomba pe piata. Afla cu ce acuzatii vine pe HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top