Connect with us

Revistateo.ro

Daca iti iubesti mama, nu ii spune niciodata aceste 5 lucruri!

Stiri

Daca iti iubesti mama, nu ii spune niciodata aceste 5 lucruri!

Cat de mult iti iubesti mama? Probabil ca nu se poate exprima in cuvinte. Chiar si asa, sunt momente in care ele ne supara pentru ca sunt foarte cicalitoare, insa trebuie sa evitam sa spunem anumite lucruri.

5 lucruri pe care nu ai voie sa i le spui mamei tale:

1. „Cine te-a pus sa ma faci? Suporta-ma!”

Sunt multe situatii in care mamele noastre se plang de noi. Ele ne-au adus pe lume dintr-o iubire nemarginita. Nimeni nu poate sti ce inseamna dragostea unei mame pentru copilul ei pana nu trece prin aceleasi dureri pe care o mama le duce in spate. Cea mai dura propozitie pe care i-o poti adresa mamei tale loveste exact in dorinta ei profunda de a avea un copil, in acest caz fiind vorba de tine. Nu o face pe ea vinovata pentru iesirile tale. Daca simti ca nu mai poti cu nervii, mai bine ignor-o pentru un timp.

2. „Tu esti de vina ca tata se poarta asa cu tine”

Este una dintre cele mai misogine fraze pe care o poti spune. Acest tip de atitudine in conflictele din familie au dus unde se afla Romania la capitolul egalitatii de gen. Sunt situatii in care barbatii le fac viata amara femeilor, iar unicul sprijin pe care il poate avea o mama este cel al copiilor. Daca si in aceasta situatie ea ramane singura, iti dai seama cum se poate simti?

Cele mai EMOTIONANTE citate despre MAMA

Un preot explica ce consecinte nefaste atrage blestemul de mama

3. „Te urasc”

Probabil ca nu exista vreo completare la aceasta propozitie scurta, dar suficient de ucigatoare. Nu ai cum sa iti urasti mama. Nu o spune chiar daca o faci la nervi. Doare mai mult decat orice pe lumea asta pentru un parinte.

4. „Daca iar m-ai sunat sa ma intreb prostii, data viitoare nu iti mai raspund”

De cate ori nu te-a sunat mamica sa te intrebe cum esti, daca ai mancat, daca te-ai imbracat cand vede ca afara e frig? Probabil nici nu poti numara pe degete datile. Si ce daca te intreaba? Vei vedea ca atunci cand ea nu va mai fi, pe nimeni nu va interesa daca iti va fi bine sau rau.

5. „Niciodata nu ma poti ajuta cu nimic”

Evita sa spui asta mai ales cand mama ta nu isi permite financiar sa te ajute. Nu a fost suficient ca te-a crescut atatia ani si ti-a oferit tot ce a putut ea?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top