Connect with us

Revistateo.ro

O zodie de apa are motive de sarbatoare. Citeste sfatul zilei de 19 mai 2016

Stiri

O zodie de apa are motive de sarbatoare. Citeste sfatul zilei de 19 mai 2016

Citeste sfatul zilei de 19 mai 2016 si vezi ce te indeamna astrele sa faci!

ZODIA ZILEI: RAC

Obtii un succes profesional pentru care ai muncit cu multa sudoare. Ai toate motivele sa sarbatoresti azi, deci desfa sampanie si bucura-te! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Descoperi adevarul din spatele usilor inchise si nu te incanta foarte tare ce auzi. Te-ai fi asteptat ca lucrurile sa stea diferit, insa acesta e unul din acele momente cand trebuie sa inveti sa gandesti cu capul mai mult decat cu inima. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te comporti ca un robotel care trebuie sa bifeze niste sarcini, iar asta nu mai e de mult o placere. Incearca sa faci pauze mici si dese daca vrei sa mai ai energie la final de zi. Numarul norocos al zilei: 8.

Horoscop iunie 2016

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Un loc te cheama pe nepregatite si tu nu stii ce decizie sa iei. Ai nevoie sa te consulti cu cineva, insa nu gasesti niciun specialist care sa te indrume. Mergi pe intuitie de data aceasta! Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu poti stapani toate problemele care vin, de cele mai multe ori, pe nerasuflate. Nu mai ai timp sa gandesti lucrurile si asta te poate baga in depresie. Ai mare grija la felul in care iti gestionezi timpul. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Trebuie sa te desprinzi complet de un obicei care iti face mai mult rau decat vrei tu sa recunosti. Ca e tutunul, ca e Internetul, ca e o iubire neimpartasita… Trebuie sa renunti la tot ce e excesiv pentru tine. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top