Connect with us

Revistateo.ro

Cum indepartezi zgarieturile de pe mobilier cu ajutorul unei nuci

Stiri

Cum indepartezi zgarieturile de pe mobilier cu ajutorul unei nuci

Zgarieturile de pe mobilier sunt extrem de frustrante si orice femeie stie asta. Din pacate, nu exista foarte multe solutii care te ajuta sa scapi de ele, asa ca de cele mai multe ori ramai cu mobila zgariata si eventual acoperi zona afectata cu un obiect de decor. Acum poti scapa usor de aceste zgarieturi cu un ingredient la care nici nu te-ai fi gandit vreodata: nucile!

Este vorba despre o tehnica foarte simpla care functioneaza pe bune! Daca zgarieturile de pe mobilier sunt foarte adanci, este posibil sa nu iti ofere rezultatele cele mai bune, insa cu siguranta aspectul obiectului va fi imbunatatit considerabil. Daca este vorba despre zgarieturi sau chiar pete superficiale, vei reusi sa le elimini foarte rapid, pentru totdeauna.

CITESTE SI: CUM PREPARI ACASA SOLUTII DE CURATARE PENTRU TOATE SUPRAFETELE

CITESTE SI: CUM PRELUNGESTI VIATA MASINII DE SPALAT RUFE

Tot ce trebuie sa faci este sa cureti de coaja o nuca si, cu miezul ei, sa freci zgarieturile de cateva ori, de la un capat la altul. Dupa asta, maseaza usor cu degetele zona afectata pentru ca uleiul natural din miezul de nuca sa patrunda in fibra lemnului si sa poata umple zgarietura. Repeta procedura de doua-trei ori daca este necesar si apoi lasa uleiurile sa actioneze timp de jumatate de ora. Lustruieste zona cu o carpa curata si foarte moale. Vei ramane impresionat de efectul pe care o simpla nuca il poate avea!

Zgarieturile adanci pot fi umplute, uneori, cu o pasta foarte fina obtinuta din miez de nuca si apa. Aici insa au un rol important nuanta si structura lemnului. Un alt ingredient care te ajuta sa indepartezi zgarieturile si petele de pe mobila din lemn este lamaia. Amesteca 10 picaturi de suc de lamaie cu 10 picaturi de ulei de masline si , cu ajutorul unui prosop moale, lustruieste zona afectata.

sursa foto: jemshomes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top