Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii care fac numai lucruri marete

Stiri

5 zodii care fac numai lucruri marete

5 zodii sunt recunoscute pentru implicarea lor in proiecte de anvergura. Doua sunt de pamant, una de foc, una de apa si una de aer. Descopera-le povestile!

Zodii care fac lucruri grandioase in viata:

1. LEU

Nativul nascut sub zodia Leu este un artist desavarsit. Cu toata ca nu isi arata emotivitatea, ea este acolo tot timpul. Leul este foarte sensibil in ciuda aparentelor si poate realiza lucruri incredibile. Este un excelent orator atunci cand vrea sa convinga publicul de ceva anume si poate fi un artist care va fi tinut minte de toata lumea. Leului i se potriveste lumea artei ca o manusa.

O sa gasiti multi pictori, cantareti si actori nascuti in aceasta zodie de foc care au reusit sa schimbe paradigme sociale, sa cucereasca tari intregi cu talentul lor. De asemenea, datorita atitudinii lor sobre si putin narcisiste, pot crea numeroase controverse in jurul personalitatii lor.

Top 4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

Zodii de femei langa care barbatii fac armata

2. SCORPION

N-ai sa gasesti in zodiac un strateg mai mare decat acest semn de apa. Scorpionul poate fi un excelent predicator, un bun politician, un general de armata pe care soldatii il urmeaza orbeste. Nu se complica cu lucruri marunte. Atunci cand tace, in capul lui se invart o mie de rotite in legatura cu pasul urmator. Este omul care inventeaza strategii, care prin creativitatea sa se surprinde pana si pe el de cele mai multe ori. Poate castiga foarte multi bani datorita ideilor sale ingenioase.

Afla care sunt celelalte 3 zodii in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top