Connect with us

Revistateo.ro

O zodie se poate imbogati. Citeste sfatul zilei de 20 mai 2016

Sfatul zilei

O zodie se poate îmbogăți. Citește sfatul zilei de 22 iulie 2017

Balantele se pot imbogati azi pentru ca apar roadele unei munci care le-au mancat zilele. Citeste sfatul zilei de 22 iulie 2017 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: BALANTA

Te bucuri de o reusita la care nu te asteptai atat de devreme. Apar primele semne benefice ale muncii tale si ar trebui sa iei in calcul ca numai asa poti economisi bani seriosi pentru visele tale. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Viata de cuplu cunoaste o etapa importanta. Reusesti sa stabilesti cateva lucruri importante pentru linistea din caminul tau si asta e tot ce trebuie sa conteze pentru tine acum. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fa o mica pauza de la sarcinile prea incarcate pe care ti le-ai dat de unul singur. Nu te baza doar pe capacitatea ta de munca robotica, incearca sa inovezi, sa iei o gura de aer din cand in cand. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca urasti banalul, nu mai sta deoparte si fa ceva sa il combati. Incearca sa te apuci de un sport sau de un dans profesionist. Urmeaza niste cursuri si vei vedea cum ti se va schimba viata din primele momente. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te incearca o stare de tristeste si nu stii de ce anume ar putea fi cauzata. Ar fi bine sa arunci o privire in trecutul tau si sa cauti acolo toate raspunsurile. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iesi la plimbare! Bucura-te de soarele de iulie si simte-te liber. Meriti aceste momente de relxare dupa toata agitatia din ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top