Connect with us

Revistateo.ro

Fecioarele nu isi gasesc locul. Citeste sfatul zilei de 21 mai 2016

Stiri

Fecioarele nu isi gasesc locul. Citeste sfatul zilei de 21 mai 2016

Fecioarele se simt stinghere, chiar daca atmosfera din jurul lor este una pozitiva. Citeste sfatul zilei de 21 mai 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: FECIOARA

S-ar putea ca oboseala acumulata in ultima vreme si lipsa de autostima sa fie cauzele neputintei de a te bucura de evenimentul pe care cei din jur il sarbatoresc. Odihneste-te si nu te mai framanta pentru orice fleac. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

S-ar putea sa te confrunti cu un intrus la locul de munca. Nu vei avea probleme sa ii demontezi tehnicile prin care vrea sa te sape. Multi nu si-au dat seama ca te-ai desteptat! Ghinion! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Daca pornesti la drum de la prima ora a zilei, vei culege numai lucruri frumoase de pe traseu. Cum spune si proverbul: Cine se trezeste de dimineata departe ajunge! Numarul norocos al zilei: 11.

Zodii de femei langa care barbatii fac armata

Horoscop iunie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai toate motivele sa fii mandru de realizarile tale. Sarbatoresti un eveniment important, o etapa care te va ajuta sa te repui pe picioare de acum inainte. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vrei drepturi egale? Lupta pentru ele. Nu e suficient sa stai pe margine si sa teoretizezi tot ce misuna prin jur, inclusiv viteza cu care cade o frunza din copac. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai de facut de urgenta un drum si nu e bine sa il amani nici macar cu un minut. Vei vedea ca daca te pregatesti din timp vor disparea micile probleme ce isi asteptau rezolvarea. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top