Connect with us

Revistateo.ro

Sagetatorii sunt pusi la incercare. Citeste sfatul zilei de 22 mai 2016

Sfatul zilei

Săgetătorii sunt puși la încercare. Citește sfatul zilei de 20 iulie 2017

Citeste sfatul zilei de 20 iulie 2017 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: SAGETATOR

Astazi soarta te supune unui test si viata iti va fi influentata decisiv. Concentreaza-te mai mult si fii pregatit pentru tot ceea ce te asteapta. Fii realist si ai grija ce decizii iei! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mai multa rabdare! Nu este cazul sa te impacientezi pentru ca cei din jurul tau nu iti fac pe plac sau pentru ca lucrurile nu se petrec asa cum vrei tu. Nu uita ca ai tot timpul din lume. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Bucura-te ca in sfarsit ti s-au rezolvat problemele si relaxeaza-te putin. E momentul pentru liniste alaturi de familie si prieteni. Lasa deoparte munca si indatoririle, macar in aceasta zi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu uita ca nu esti singur si mai lasa incapatanarea. Vei avea nevoie de ajutorul celor dragi si trebuie sa inveti sa accepti asta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Pretuieste-ti prietenii si increde-te in ei. Astazi participi la un proiect alaturi de un amic drag si va veti intelege de minune. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Si tu ai nevoie de multa rabdare, dar si de concentrare si putere de munca. Esti solicitat la maxim, insa acest lucru nu te supara. Fii mai atent si depune tot efortul, caci rezultatele nu vor intarzia sa apara. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top