Connect with us

Revistateo.ro

5 tipuri de oameni pe care sa ii eviti daca vrei o viata fericita

Stiri

5 tipuri de oameni pe care sa ii eviti daca vrei o viata fericita

Uite 5 tipuri de oameni pe care ar trebui sa ii eviti cu orice pret, pentru ca nu aduc nimic bun. Daca vreounul dintre acestia se regaseste in viata ta, te poti indeparta delicat si cu siguranta iti vei imbunatati calitatea vietii si vei fi mai fericit!

1. Barfitorul. Este vorba despre acea persoana care stie tot ce se intampla in jur si te anunta imediat ce a aflat o noutate. Nu tine cont interesele tale, ci pur si simplu isi doreste sa iti povesteasca incontinuu despre tot ce a auzit de curand. Exista toate sansele sa fii si tu la randul tau subiectul lui de barfa.

2. Cel care se plange mereu. Pentru aceasta persoana viata este mereu plina de drame, stres si nervi. Se hraneste cu atentie si ii place sa fie o victima. Nu va face decat sa te sece de energie si sa te scoata din sarite. Va scoate mereu in evidenta lucrurile negative si nu iti va permite sa te bucuri de nimic.

CITESTE SI: NU MAI FOLOSI TELEFONUL MOBIL NOAPTEA! UITE CE SE INTAMPLA IN CORPUL TAU

CITESTE SI: DACA ITI IUBESTI MAMA NU II SPUNE ACESTE 5 LUCRURI

3. Persoana extrem de agreabila. Cand cineva este foarte agreabil ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Un astfel de om are de cele mai multe ori un comportament pasiv-agresiv. Este de acord cu tot ce spui si aproba mereu tot ce faci, insa nu ii pasa cu adevarat de tine si nu are nicio intentie sa te sprijine.

4. Pesimistul. Ori de cate ori vei discuta aceasta persoana te vei simti deprimat. Atrage mereu nori negri si scoate in evidenta doar lucrurile negative din jur. Este mereu nervos si emana toxicitate.

5. Cel care le stie pe toate. Nu este deloc usor sa ai in viata ta o astfel de persoana. Este genul care nu accepta pareri din exterior si da mereu sfaturi, pentru ca este atotstiutor. Trebuie sa faci mereu cum zice el!

Fereste-te asadar de aceste 5 tipuri de oameni si fa loc in viata ta pentru persoane care iti aduc energie pozitiva, te incurajeaza si te iubesc cu adevarat!

sursa foto: rd.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top