Connect with us

Revistateo.ro

Mesaj sfasietor scris de Andreea Balan: "Experienta m-a invatat ca..."

Stiri

Mesaj sfasietor scris de Andreea Balan: „Experienta m-a invatat ca…”

Andreea Balan a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Postarea cantaretei a strans sute de share-uri si peste 11.000 de like-uri. Vedeta vorbeste despre marile cumpene ale vietii sale in cateva cuvinte sfasietoare. Vedeta face referire in postarea sa despre cele 3 milioane de semnaturi stranse pentru scoaterea din Constitutie a frazei potrivit careia casnicia este formata dintr-un barbat si o femeie.

„Dragilor,
Cu totii avem nevoie de dragoste. Si cu totii ar trebui sa incurajam dragostea si sa ne propunem sa fim mai buni, in fiecare zi. Cu totii ar trebui sa nu ii mai judecam pe altii si sa nu ne mai bagam in vietile lor, sa nu le mai spunem cum sa traiasca, ce sa faca si care sunt drepturile lor.

Pentru mine, casatoria nu mai este, de mult, o prioritate. Experienta m-a invatat ca o familie sau o relatie nu e tinuta in viata de acte, de case sau de bani, e tinuta in viata de loialitate, dragoste, bunatate, respect si un drum comun.

Andreea Balan este insarcinata!

Anunt soc despre Andreea Balan si George Burcea: „Sansele lor de a ramane impreuna sunt zero!”

Cred ca un act nu defineste un sentiment. In acelasi timp, nimeni nu ar trebui sa aiba dreptul sa ii spuna altuia cum sa traiasca, pe cine are voie sa iubeasca si cum e corect sau gresit.

Dragostea… e dragoste. Si nu o putem opri cu acte si nici cu ura. Daca ne-am indrepta atentia pe ceea ce conteaza, cu adevarat, am trai intr-o lume mai buna. Va iubesc!”, a scris Andreea Balan pe pagina sa de Facebook.

Andreea Balan este una din cele mai prezente figuri feminine de pe Facebook. Vedeta s-a remarcat in spatiul virtual prin mesajele sale emotionante despre viata. Cantareata nu are temeri in a-si exprima cele mai profunde sentimente, fapt pentru care este extrem de apreciata.

Vedeta a revenit cu un mesaj pentru presa in postarea sa, in care explica ca nu vorbeste despre propria ei casnicie: „Dragilor din presa care iar inventati basme, mesajul meu de mai sus nu este despre casatoria mea. Este despre cei peste 3 milioane de oameni care s-au trezit sa semneze hartii ca sa le spuna altora ca familia inseamna un barbat si o femeie si ca doi barbati sau doua femei nu pot fi impreuna.

Ar fi frumos daca acei 3 milioane de oameni ar fi protestat cand a fost cazul cu dezinfectantul din spitale, daca ar fi facut donatii de un leu (macar) fiecare pentru un om bolnav sau ranit la Colectiv, ar fi frumos daca am face lucruri bune in jurul nostru si nu am sta sa aratam cu degetul si sa stabilim „ce e normal”. Voua vi s-a intamplat sa alegeti pe cine iubiti?

Sau se intampla natural, inima voastra alege pentru voi? Ai putea sa ii spui inimii ca simte gresit? NU! Si nu e treaba nimanui sa faca asta. Ma bucur ca adolescentii si tinerii sunt foarte deschisi la minte si vad viata in mai multe culori, nu in alb-negru. Si da, voi sterge orice comentariu plin de ura pentru ca eu nu incurajez asta. Nu incurajez ura. Si cred ca ar fi tare bine daca ar exista un mod de a tria toate comentariile pline de ura de pe internet”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top