Connect with us

Revistateo.ro

5 ganduri din cauza carora nu vei avea o relatie

Stiri

5 ganduri din cauza carora nu vei avea o relatie

Te-ai gandit ca motivul pentru care nu ai noroc in dragoste este chiar felul in care gandesti? Iata ce ganduri isi fac majoritatea femeilor, ganduri care le impiedica sa aiba o relatie.

Cu totii ne simtim nesiguri la un moment dat, insa cand autostima atinge un nivel scazut si persista, vorbim despre o tulburare psihologica serioasa. Micile frustrari si teama de a actiona pot duce foarte usor la depresie, spun psihologii si medicii care au intalnit persoane care nu se iubesc. Iata cele 5 ganduri din cauza carora nu vei avea o relatie prea curand:

1. „TOATE PRIETENELE AU PE CINEVA, DOAR EU SUNT SINGURA”

Daca pentru tine a avea o relatie inseamna sa copiezi ce fac prietenele tale, esti pe drumul gresit. Trebuie sa simt nevoia unui parteneriat al inimilor. Majoritatea femeilor incep relatii comparandu-se cu prietenele sau alte fete din jur.

2. „NU SUNT SUFICIENT DE ATRACTIVA”

Acesta e cel mai toxic gand pe care il poti avea. Daca nici tu nu te consideri placuta la vedere, cum vrei sa se uite cineva la tine? Nu ai observat ca toate persoanele care sunt cuplate au o autostima ceva mai ridicata dinainte de a incepe o relatie?

Tipuri de barbati cu care o femeie serioasa nu va lega o relatie

5 obiceiuri la care cuplurile fericite au renuntat

3. „NU VOI FI FERICITA PANA NU VOI FI CU CINEVA”

Daca cea mai mare fericire a vietii tale este sa te cuplezi cu cineva, inseamna ca nu te mai bucuri de un milion de alte lucruri. Dupa ce vei avea relatie, adica iti vei atinge scopul, o sa realizezi cate alte lucruri puteai sa faci care sa iti aduca bucurii.

4. „NU ARE ROST SA IES IN ORAS, TOTI BAIETII FRUMOSI MA IGNORA SAU SUNT LUATI”

In conditiile astea, cate sanse iti oferi sa iti gasesti dragostea? Cam niciuna. Iesi sa te distrezi cu prietenele tale pentru ca nu se stie niciodata de cine poti sa dai.

5. „NU AM NIMIC SPECIAL”

Daca te consideri o persoana insuficient de interesanta de descoperit, iti retezi singura sansele in amor. Fiecare persoana ar acel ceva, deci inceteaza sa te privesti negativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top