Connect with us

Revistateo.ro

Cum recunosti un barbat infidel dupa fizicul sau

Stiri

Cum recunosti un barbat infidel dupa aspectul sau fizic

Afla cum recunosti un barbat infidel dupa semnalmentele sale fizice. Conform mai multor studii, combinate cu arta chinezeasca Siang Mein de citire a oamenilor dupa trasaturile lor fizice, barbatii care insala pot fi depistati de la prima vedere fara macar sa deschida gura.

Cum recunosti un barbat infidel – Cele 6 semne puternice:

1. ARE SPRANCENE STUFOASE

Pilozitatea este un indicator important al infidelitatii. Barbatii care au sprancenele stufoase nu duc lipsa deloc de testosteron, ba dimpotriva. Sunt mereu cu hormonii in trepidatii, motiv pentru care le este greu sa se abtina de la aventuri sexuale cat mai diverse.

2. E INALT

Barbatii mai mici de statura pot avea un nivel al testosteronului mai mic decat in cazul barbatilor inalti, iar asta inseamna ca nu sunt ghidati dupa poftele lor sexuale.

3. ARE NASUL STRAMB

Nasul denivelat este un alt indicator al libidoului ridicat. Barbatii care au nasul mare si stramb tind sa insele mai mult.

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

5 ganduri din cauza carora nu vei avea o relatie

4. MERGE LA SALA

Se pare ca si intre mersul la sala si infidelitatea exista o legatura. Barbatii care merg la sala doar de placere, accentuandu-si acele parti ale corpului care impresioneaza orice femeie sunt tentati sa insele mai des. Barbatii care fac sala pentru o conditie fizica buna pentru ca se gandesc la sanatatea lor si nu la cum arata sunt ceva mai familisti.

5. ARE FATA PATRATA

Fata spune multe despre un barbat. Barbatii care au fata ovala sunt mai familisti si mai preocupati de tot ce inseamna casa, relatie, copii, spre deosebire de cei care au fata patrata. Barbatilor cu fata patrata le place sa zboare din floare in floare.

6. ARE PENISUL MARE

Marimea penisului unui barbat este direct proportionala cu dorinta sa de a insela. De asemenea, barbatul care are testiculele mari poate deveni sclavul libidoului sau urias.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top