Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu seminte de in

Stiri

Dieta cu seminte de in

Dieta cu seminte de in este potrivita pentru toate persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus. Aceasta te ajuta sa slabesti armonios si sa reduci aspectul neplacut al celulitei. Este indicat sa apelezi si la antrenamentele fizice pentru a obtine cele mai bune rezultate. Este o dieta usor de urmat, deloc costisitoare si foarte rapida.

Semintele de in sunt cunoscute pentru numeroasele lor proprietati benefice, reprezentand una dintre cele mai bune surse de aici grasi omega 3. De asemenea aceste contin fibre, proteine, magneziu, fier, potasiu, fosfor, seleniu si vitamina B1. Grasimile sanatoase sunt perfecte pentru persoanele care tin cura de slabire, deoarece scad nivelul colesterolului LDL si reduc inflamatiile din organism. Un organism inflamat atrage kilogramele in plus si functioneaza foarte greu.

CITESTE SI: BENEFICIILE UIMITOARE ALE SEMINTELOR DE IN

CITESTE SI: CUM AJUTA INUL RINICHII

Datorita continutului bogat in fibre semintele de in indeparteaza toxinele din organism si imbunatatesc digestia. Totodata acestea stimuleaza arderile, reduc apetitul si au efect de detoxifiere. Uite in ce consta dieta cu seminte de in!

Intr-un vas curat pune 3 linguri de seminte de in si toarna peste ele un litru de apa fiarta. Lasa compozitia sa stea peste noapte si dimineata strecoar-o. Consuma lichidul obtinut pe toata durata zilei, de 3-4 ori. Aceasta bautura trebuie preparata in fiecare seara, pentru ca tu sa te bucuri de toti nutrientii pe care ti-i ofera. Poti adauga seminte de in si la mesele pe peste zi, insa in cantitate mica. Tine aceasta dieta timp de 10 zile, apoi fa 10 zile pauza. Repeta pana cand obtii rezultatele pe care le doresti.

Dieta cu seminte de in nu este indicata persoanelor cu insuficienta hepatica, celor care au probleme cu rinichii sau boli cronice si trebuie urmata doar cu acordul medicului. Nu uita sa te hidratezi bine si sa faci sport! O alimentatie echilibrata este de asemenea foarte importanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top