Connect with us

Revistateo.ro

Sebastian Papaiani, mesaj de pe patul de spital

Stiri

Sebastian Papaiani, mesaj de pe patul de spital

Actorul Sebastian Papaiani, internat de urgenta luni seara (n. r.: 23 mai 2016), a adresat un mesaj de multumire fanilor sai prin intermediul paginii oficiale de Facebook, „Sebastian Papaiani – Pagina Oficiala”.

„Va multumesc mult pentru gandurile bune si mesajele voastre de incurajare. Vreau sa va linistesc si sa va anunt ca ma simt bine si datorita personalului medical de aici, de la Spitalul Universitar, as spune chiar in siguranta. Am avut luni seara un atac vascular, din fericire minor, iar in cateva zile sper sa ma recuperez si sa parasesc spitalul. Va doresc sanatate si sa va inveselesc putin, va spun ca buletinul meu de identitate expira abia in 2041!”, a scris actorul pe reteaua de socializare.

Sebastian Papaiani este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori din Romania. Legendarul actor a jucat in filme precum „Pacala” si „Roscovanul” (1976), dar a putut fi admirat si in rolul de reporter in productia „Accident” din anul 1977.

A murit actorul buzoian Sorin Saguna. Avea doar 25 de ani

A murit tatal lui Mihai Mitoseru

In urma cu cativa ani, Sebastian Papaiani s-a redresat carieristic aparand in serialele romanesti difuzate de postul Acasa TV. S-a remarcat in „Numai iubirea” si „Lacrimi de iubire” alaturi de alti mari actori precum Carmen Tanase, Alex Papadopol, Corina Danila sau Bebe Cotimanis.

Ultimul serial in care a jucat actorul a fost lansat in anul 2008. Acesta a aparut in seria „Nimeni nu-i perfect„, unde l-a interpretat pe domnul Predescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top