Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti racoresti casa pe timpul noptii

Stil de viata

Cum sa iti racoresti casa pe timpul noptii

Daca nu stii cum sa iti racoresti casa pe timpul noptii, noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si trucuri grozave, care te vor ajuta sa dormi mult mai bine. Temperaturile sunt crestere asa ca multi dintre noi se intreaba cum ar putea avea un somn linistit, intr-o camera racorasa. Daca nu vrei sa folosesti aerul conditionat, poti apela si la alte metode care te vor scapa de caldura. La unele dintre acestea nici nu te-ai gandit pana acum!

1. Daca simti ca aerul din camera ta este prea uscat, tot ce trebuie sa faci este sa tii in camera un vas cu apa rece. Aceasta se va evapora si nivelul umezelii din camera se va echilibra pe tot timpul noptii. Ai grija unde plasezi acest vas. Nu este indicat sa il pui pe noptiera sau foarte aproape de locul in care dormi. In partea opusa a camerei este perfect!

CITESTE SI:  CE TREBUIE SA FACI CA SA TE ADAPTEZI PE TIMP DE CANICULA

CITESTE SI: ORGANUL CARE SE IMBOLNAVESTE CEL MAI TARE DE LA TRISTETE

2. Pune un prosop ud in care ai invelit cateva cuburi de gheata la geam, mai exact pe pervazul interior. Pe timpul noptii gheata se va topi si apa din prosop se va evapora, racorind camera in permanenta.

3. Uda un cearsaf vechi, stoarce-l foarte bine si pune-l apoi in congelator pentru cateva minute. Intinde-l seara in camera ta (pe spatarul unui scaun, pe marginea patului sau pe usa). Aerul din dormitor se va racori instant si tu vei putea sa dormi mult mai linistit.

Atentie! Aerul conditionat nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru a racori o incapere. Este ideal sa il utilizezi ziua, insa pe timpul noptii iti poate da dureri de cap sau de gat. Daca esti o persoana sensibila la curent nu porni aparatul de aer conditionat atunci cand stai in camera unde acesta se afla.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top