Connect with us

Revistateo.ro

Cuvantul pe care nu trebuie sa il pronunti cand te certi cu partenerul

Stiri

Cuvantul pe care nu trebuie sa il pronunti cand te certi cu partenerul

Tu stii care este cuvantul pe care nu trebuie sa il pronunti atunci cand te certi cu partenerul tau? Certurile si discutiile in contradictoriu sub absolut normale in orice relatie. Ele apar fie ca vrei, fie ca nu si nu trebuie intotdeauna sa se termine urat. Daca stiti cum sa comunicati astfel incat sa gestionati o astfel de situatie, lucrurile vor intra pe un fagas bun.

Totusi, atunci cand va aprindeti amandoi este posibil ca unul din voi sa spuna cuvinte pe care mai apoi ar putea sa le regrete. Nu trebuie sa va lasati condusi de agitatia momentului si sa dati drumul cuvintelor dureroase fara sa va ganditi la consecinte. Chiar daca cearta in care va aflati pare sa nu se mai termine, trebuie sa eviti cu orice pret cuvantul „divort”. Iata de ce!

CITESTE SI: ELIMINA PLICTISEALA DIN RELATIE IN 3 PASI

CITESTE SI: SEMNE CA TE INSEALA CU PRIETENA TA

1. Este un cuvant care manipuleaza. Daca ai obiceiul sa-i arunci celui de langa tine acest cuvant doar pentru a-l face sa taca, nu faci decat sa il manipulezi si sa il pui intr-o postura foarte proasta. Daca nu te-ai gandit pana acum serios la acest pas, lasa divortul deoparte si renunta la astfel de vorbe.

2. Cauzeaza stres si anxietate. Atunci cand cel care te iubeste aude cuvantul acesta se simte ca si cum ar primi un ultimatum si apar inevitabil simptome neplacute precum anxietatea si depresia. Lucrurile stau cu atat mai rau cu cat repeti acest cuvant ori de cate ori va aflati in mijlocul unei discutii aprinse.

3. Il face pe partenerul tau sa se gandesca cu adevarat la divort. El va crede ca asta este cu adevarat ceea ce iti doresti si va incepe sa ia in considerare aceasta idee.

Daca intr-adevar simti ca nu mai poate fi loc de reconciliere, vorbeste calm cu cel de langa tine si purtati o discutie serioasa despre posibilitatea unui eventual divort. Aceste cuvinte insa nu se spun in mijlocul certurilor, doar pentru a incerca sa repari situatia sau sa il faci pe celalalt sa se simta vinovat.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top